• Sommaren12

    Följas åt till ett plus!

    MammaMia1012 skrev 2017-12-18 07:59:49 följande:

    Nej hade egentligen velat vänta med test men vi hade lite glöggmys igår och ville veta om jag vågade ta med alkohol och så var det ju.... Nej nu hoppas jag att mensen kommer imorgon som den ska så får vi fira jul och nyår! ÄL troligen runt nyår så då får vi myyyyysa!!

    Håller tummarna att din dröm inte är sann! Och att du äntligen får ditt pluss <3 förstår verkligen din frustration!! Hoppas innerligt, när har du BIM?


    Jag tog med ett test igår. Fick en plötslig känsla att jag var gravid då jag började gråta av att komma hem till ett tomt hus (sambo och dotter är bortresta). Hade ett raseriutbrott i helgen också där jag stod å skrek på min karl på stan... Men testet var negativt. Känns helt ok men mest besviken över att jag inte kan skylla mitt konsiga humör på graviditet utan att jag tydligen ÄR såhär... :/ kan pms yttra sig så? Har bim ons eller tor.

    Ja då får vi njuta av julen och nyår! Har med äl vid nyår, hoppas bara man orka ligga efter firandet! :O
  • Sommaren12
    MammaMia1012 skrev 2017-12-18 09:27:11 följande:

    Stort grattis till förlovningen <3 Gud så mysigt att avsluta året så!

    Kommer nog gå hur bra som helst att berätta!

    Det är som det är här... vill bara att mensen kommer så man kan gå vidare! Sa till min man igår att det är helt ok, är så lycklig oavsett så om vi får en sladdis är det bara en bonus men det kommer inte vara en sorg om det inte blir. Idag firar vi våran yngsta som fyller fem!


    Känner vi är synkade. Har med en dotter på fem. Kul å följa en som med vill få till en "sladdis" (osäker på om jag tycker det räknas som sladdis dock med sex år emellan, sambons storebröder är 20 år äldre där snackar vi sladdis!) och bim osv verkar vi ju med ha ungefär samtdiigt. Då kämpar vi på nu då! :)
  • Sommaren12
    Saima17 skrev 2017-12-18 09:04:59 följande:

    Å nej va tråkigt. Ja fick mitt niagrafall igår jag.. Hoppas d e över imorron som vanligt så vi får mysa mkt under jul ska berätta om förlovningen åt våra föräldrar ikväll på min examensdag.. E såååå nervös


    Åh examen med?! Dubbelt grattis då! Går säkert fint :)

    Är du säker på att du kommer ha äl i jul? Känns lite tidigt kanske? Men nu har du väl ältester?
  • Sommaren12
    maria1992 skrev 2017-12-18 15:45:35 följande:

    Hej, 

    Jag har igår fått mens efter ett svagt plus på stickan några dagar tidigare. Det gjorde fruktansvärt ont och blev så ledsen. Vi kör tillsammans! ska också ha äl runt nyår! 

    Kram


    Så himla tråkigt! :( tyckte inte ditt såg ut som spök heller. Du hade väl olika märken på testerna dessutom. Är mensen som vanligt? Tänker om det var mf...

    Då är vi tre med äl vid nyår! Hoppas på plus till alla tre!
  • Sommaren12
    Fruadolfsson skrev 2017-12-18 22:49:56 följande:

    Ingen mens, trötthet som är extrem skulle kunna somna ståendes.. har inte gjort något test sen i torsdags o då var det negativt. Ska vänta några dagar till tror jag :)


    Åh jag hoppas så att mensen inte dyker upp! :) vad var det för test du tog i torsdags?
  • Sommaren12
    Fruadolfsson skrev 2017-12-19 08:59:44 följande:

    I torsdags så tog jag early någonting, kommer inte ihåg vad det hette exakt. Haha. Jag har två test som mäter en liten hcg mängd, men ska nog vänta några dagar till o se :) bim +8 idag.


    Wow! Jag fattar inte hur du kan hålla dig haha! :D Hur mår du?
  • Sommaren12

    Här kom mensen nu på morgonen. Det betyder att äl blir på nyårsafton eller nyårsdagen. Då jäklar ska det bli bebis! :) känns rätt skönt ändå. I ett moment när jag trodde att jag var gravid så funderade jag på hur tusan jag skulle lyckas hålla det hemligt både jul och nyår. Min förra graviditet var jag i v 8 vid jul och skulle då fira i tre dagar med familj, det va svårt att hålla det hemligt kan jag säga!

  • Sommaren12
    MammaMia1012 skrev 2017-12-19 09:44:47 följande:

    Så trist även om man mer eller mindre vet så blir man ledsen...

    Men nu är vi verkligen synkade, mensen kom som på beställning ÄL nu 1-2/1 sen BIM ca 15/1

    Nu hoppas vi på att nya året börjar med ett +!!!


    Den här gången så kändes det så avlägset att jag skullr va preggo så blev inte så ledsen. Mest skönt att komma ett steg närmre nästa äl haha. Var bara en kort stund då jag fick gravidkänningar. Var väl pms eller nåt.

    Yes vi är flera synkade nu. Extra kul! :)
  • Sommaren12
    Fruadolfsson skrev 2017-12-19 16:44:51 följande:

    Tog ett test på fm idag, fortfarande negativt.. har inte mensen kommit fredag eftermiddag så köper jag ett cb digital med veckoindikator..


    Fruadolfsson skrev 2017-12-19 20:01:06 följande:

    Bröstvårtorna börjar ömma lite också, när man typ kommer emot dom.. börjar bli galen här hemma nu


    Men va lustigt! Undrar varför det inte visar nåt än? Vore väl konstigt och mensen är så sen? Ja testa ett digitalt. Har du använt från samma märke? Vilket?
Svar på tråden Följas åt till ett plus!