• saijda

    Följas åt till ett plus!

    Migas skrev 2018-04-25 11:38:11 följande:

    Har själv ingen erfarenhet från nidblödning, men tycker att den inte beter sig som en riktig mens tyder på att det är så. Tillsammans med alla andra symptom så gissar jag på ett plus.


    Den är så skum, aldrig varit med om det innan.. åh hoppas hoppas. Ska se om jag vågar ta ett test. Har nog gått över 4 timmar nu.. :0
  • saijda
    Migas skrev 2018-04-25 11:55:39 följande:

    Ta testet nu tycker jag. Jag var likadan denna gång (iom att cykeln var så oregelbunden) men jag tycker i efterhand att det var skönare med vetskapen (även om det hade varit negativt) än att gå och fundera och noja sig för resultatet.


    Ber om ursäkt i förväg. Har kissat i en ?behållare? men tycker inte att urinen var tillräckligt koncentrerad men kanske har fel :/ och även fast jag har gått på toaletten så är jag kissnödig igen haha och det brukar inte vara så. har inte heller druckit eller gått på toaletten sedan runt 7:00 imorse. Tror du det går bra att testa med ett clearblue early test? Bara det jag har hemma annars får jag testa i veckan/helgen
  • saijda
    Migas skrev 2018-04-25 12:25:43 följande:

    Rekommenderar de inte att man håller sig typ fyra timmar om man ska testa med annat än morgonurin, så jag tror att det kommer att fungera. Du är väl dessutom på Bim eller tom passerat det? Då tycker jag det borde fungera med early dessutom.

    Jag glömde ju av mig och kissade när sambon gick upp (kring 4), så väntade till efter 8 - 8:30 och kissade i burken. För mig fungerade det iaf.

    Tycker du kan testa om du vill och vågar i värsta fall får du väl köpa ett annat test i veckan om inte mensen kommit.


    Okej jag kör testet nu då så får vi se. Annars får jag köpa annat test imorgon och testa i helgen. Är så nervös! :0 tredje försöket sedan missfall..
  • saijda
    Migas skrev 2018-04-25 12:32:52 följande:

    Spännande.


    Ja men fertility friend har räknat om BIM så nu står det i helgen :0 får väl köpa fler test annars..
  • saijda

    Testade negativt idag (höll mig i 4 timmar) - trots att symtomen är kvar. Kan jag ha räknat ut fel ÄL och BIM? För blödningen jag hade i helgen var inte alls som min mens brukar vara :0 vet inte vad jag ska göra, ska jag testa i helgen?

  • saijda
    Sommaren12 skrev 2018-04-25 16:20:04 följande:

    Hmm va konstigt och trist. Ja avvakta ett par dagar då och testa igen. Hoppas att plusset kommer!


    Ja jätte konstigt :( Hoppas jag med! Tänkte vänta tills tidigast nästa vecka (om jag kan hålla mig?!)
  • saijda
    Migas skrev 2018-04-25 17:43:42 följande:

    Hm, då kanske FF stämmer iaf, att du hade ägglossning senare än du trodde och att det är därför du inte får ett plus. Jo jag tycker du ska vänta till ibörjan/mitten av nästa vecka iom att du kanske hade senare ägglossning. Kanske testa tidigare om du får fler eller starkare symtom, men annars känns det onödigt att testa så tätt. Tråkigt att du inte fick ett plus idag. Hur tidigt fick du plus förra gången? Tänkte att du kanske är en av de som får plus först några dagar efter BIM.


    Ja det kan ju vara så, då ff har ändrat BIM till 28-29e april istället för 25e april. Kan lika gärna vänta tills tidigast mitten av nästa vecka men funderar starkt på nästa helg istället :0 Förra gången jag plussade så var det på BIM+3 om appen stämde. Så kanske ska avvakta tills minst 2a maj eller ännu längre innan jag testar igen? Vad tror du :)
  • saijda
    Migas skrev 2018-04-25 18:08:36 följande:

    Jag tycker nog att du ska vänta till åtminstone onsdag så att du är förbi BIM, speciellt som att du fick pluss först några efter BIM förra gången.


    BIM+4 var det jag plussade sist kom jag på, så minst 3maj men lika bra att vänta till helgen då kanske :)
  • saijda

    Godmorgon, symtomen har fortfarande inte försvunnit och tempen har gått upp från 36.5 till 36.6 till 36.7 imorse. Förstår nada men ska testa mig nästa vecka igen så får vi se :0

  • saijda
    Sommaren12 skrev 2018-04-27 06:57:07 följande:

    Hoppas verkligen det är en knodd därinne! :)

    Jag åker till Paris ikväll. Har äl troligtvis onsdag, samma dag som vi åker hem. Men jag är inte hemma förrän på natten till torsdag och dottern har berättat att hon ska sova på min sänghalva när jag är iväg så lär inte bli nåt med att väcka honom när jag kommer hem heller. Sen upp med jobb och så så tidigast torsdag kväll kan vi få till det. Räknar kallt med att missa denna månad, så jävla klumpigt att boka resa exakt över den fertila perioden haha, men men... skönt med en paus med. Kan ju alltid be för att äl blir lite senare denna gång.


    Hoppas verkligen jag med!!! <3

    Men ååååh så typiskt. Hoppas ni lyckas få till det ändå eller att din ÄL är senare ;)

    Förstår att det ska bli skönt med en paus :)
Svar på tråden Följas åt till ett plus!