• Nube

    Vi som har plussat efter IVF hösten 2017

    AnnaMaria83 skrev 2017-11-10 08:00:23 följande:

    Tack alla för fint stöd! ?? Tidigt igår morse fick jag mer ont och började blöda av mig själv. Tycker dock att det kommit alldeles för lite för att det ska vara avklarat. Nu mest bara ont emellanåt men kommer just inget. Hur har det varit för er andra? Väntar på att bli uppringd av fert.mottagningen nu då de ville veta. Ska få göra vul om 2-3 veckor för att se om allt ser bra ut. Vi mår ok och håller nu tummarna för en liten frostis efter jul. Beklagar Elise39 att det inte gick vägen, känns förjäkligt :( skickar all styrka!


    Jag blödde först lite i 2-3 dagar och sedan kom smärtorna och jag blödde mer.. så det kan ta lite tid. Jag tog cytotec också för att få ut allt snabbare. Sedan kom själva hinnsäcken ut efter ca 3 dagar.. det går inte att missa :/
  • Nube
    Rosenblad skrev 2017-11-10 18:21:41 följande:

    Finns det en Facebook sida för oss som plussat?


    Nej, den här gruppen finns bara här. Har du nyligen plussat?
  • Nube
    AnnaMaria83 skrev 2017-11-10 12:50:56 följande:

    Ok. Bara sett klumpar. Det har kommit lite rosa sedan i tisdagskväll och igår och idag har det blött och kommit en del klumpar. Mer ont nu igen men klart uthärdligt. Jag ska göra vul nästa fredag för att se så allt ser bra ut och det känns bra.

    Skulle såklart inte vara några frågetecken i förra inlägget, fattade inte att man inte kunde göra hjärtan :)


    Hej, hur har det gått? Hoppas du mår bra!
  • Nube
    Elise39 skrev 2017-11-09 19:46:17 följande:

    10+2. Känner lite lätt molande värk så kroppen kanske har börjat stöta ut. Jag gjorde VUL 8+2 och allt såg bra ut. 8+3 åkte vi på semester söderut. Så någon gång där hände det. Flyg ska ju inte orsaka MF/MA men man spekulerar en massa.


    Hej, hur mår du?
  • Nube
    Elise39 skrev 2017-11-13 18:10:03 följande:

    Vad gulligt att du frågar. Tack tjejer för allt stöd!

    Började blöda igår. Tyvärr så var jag inte hemma när det började. Hade blod ända ner till knäna. Jag har aldrig sett så mycket blod. Fick åka in till gynakuten och tillbringade natten där. Fick cytotec och smärtstillande och blev utskriven vid lunch. Vilken smärta av medicinerna! Jag var helt borta av morfinet och hade ont ändå. Läkaren sa att jag kunde blöda upp till 3-4 veckor. Nube, Hur länge blödde du?

    Hur mår du? Kub snart?


    Allt som vi måste gå igenom! Smärtan var fruktansvärd för mig med och fick också åka till gynakuten. Jag blödde totalt typ 2 veckor men andra veckan bara mindre.. efter att allt hade kommit ur slutade jag blöda efter fyra fem dagar kanske.

    Jag är så ledsen för er skull! Vi låg ju så nära i tiden och har följt varandra sedan början... hoppas du mår bra snart!

    Jag mår helt ok, men fortsätter att vara trött.. KUB nästa vecka, lite nervöst!
  • Nube
    Mm79 skrev 2017-11-13 14:28:29 följande:

    Och vi har varit på Kub idag, fick se vår lilla mirakel vifta med armar och ben :) Så himla lättad nu. Resultatet var bra, låg sannolikhe, allt såg fint ut.

    Vågar man gå ut med nyheterna nu kanske?


    Grattis till fint resultat! Ja, nu bör man kunna berätta :)
  • Nube
    stfr83 skrev 2017-11-13 17:56:30 följande:

    Jag plussade 2/11 efter stimulerat FET. Fattar inte än att det är sant, helt obeskrivligt. Nu längtar jag bara till nästa vecka när vi ska på ul o se om det finns något där inne


    Stort grattis! Hur mår du?
  • Nube
    Anki7 skrev 2017-11-13 22:55:50 följande:

    Idag var mardrömsväntan äntligen över och vi fick göra ett nytt vul för att se om fostret växt eller om det skulle bli missfall... Fattar inte hur långsamt två veckor kan gå egentligen! Men fostret hade växt!!! Fortfarande litet men bara 5 dagar efter nu istället för 7. Att det växt i bra takt är tydligen vad som är viktigt. MVC får fortsätta hålla koll på storleken men nu är vi utskrivna från IVF-kliniken. Hjärtat pickade på så fint! Så fort jag såg det släppte oron, nu tänker jag njuta! Håller det inte hemligt längre heller, fast jag bara är på 9+6 idag. Visst kan massa hända men vill inte missa att njuta!


    Vilken lättnad! Stort grattis!
  • Nube
    Hey.orange skrev 2017-11-16 06:49:31 följande:

    Hej! Då hoppar jag också in här!

    Testdag idag och det visade två tydliga streck.

    Vi gjorde FET i ostimulerad cykel (tror jag, tog bara ägglossningssprutan :) ) med en 5-6 dagars balstocyst. Den har legat i frysen i två år sen vårt äggplock vi gjorde då. Då för två år sen gjorde vi ET med 2dagars 4celligt och har idag vår dotter på snart 1,5 år.

    Känns helt otroligt att vi är gravida igen. Men än är det lång tid kvar, allt kan hända. Men försöker tänka positiv även om det finns en riskbild.

    Får läsa in mig i tråden. Kul att det finns en gravidtråd för oss ivfare :)


    Grattis och välkommen! Jag känner också igen dig från andra tråd. Vad kul att ni lyckades nu igen! När är det beräknat?
  • Nube
    Emsoff skrev 2017-11-16 16:29:51 följande:

    Tack! Jag har vul på onsdag igen. Känner mig väldigt orolig. Men försöker tänka att jag ändå inte kan göra nått. Har dragit på mig en förkylning också. Så nu går det inte säga vad som är vad när det kommer till trötthet, nästäppa eller huvudvärk. Men känner mig väldigt ogravid i magen. Och mår inte speciellt illa längre.


    Hoppas att det ser bra ut på onsdag! Snart är det dags! Jag har KUB ultraljud på torsdag och känner mig också lite orolig men har försökt att inte tänka på det så mycket.. jag har inte heller haft mkt symptom men är trött typ hela tiden.
Svar på tråden Vi som har plussat efter IVF hösten 2017