• Nube

    Vi som har plussat efter IVF hösten 2017

    galadriel80 skrev 2017-11-24 11:20:11 följande:

    Hej alla!

    Hoppas ni mår bra.

    Jag är i vecka 13 nu och har mått illa konstant sen vecka 5. Men annars går allt bra.

    Vi var och gjorde kub test i dag och allt såg bra ut, hjärtat slår och den har växt som den ska. Men vi fick riskbedömning mellan på kromosom 21. De andra var det lågt på. Så därför gav jag ett blodprov för att undersöka vidare.

    Är det någon annan som har erfarenhet av ett kubtest som inte ger låg risk på allt?

    kram


    Vad bra att du kan lämna ytterligare prover nu, är det nipt nu gör nu då? Det behöver ju inte betyda att nåt är fel men ändå skönt att få veta. När får du resultaten? Hoppas allt är bra!
  • Nube
    Pigall skrev 2017-11-28 09:13:30 följande:

    Jo jag har försökt fixa med försäkring och sånt men man måste ju ringa kontorstid och jag har inte sagt nåt till någon på jobbet så jag smyger fram och tillbaka i korridorerna som en tjuv i natten:) sjukvården dit vi ska är skitdålig om man inte kör privat , har bott där innan och min sambo är född där men jag tänker ändå att kvinnor blir gravida där med och så länge försäkringen täcker så borde det vara ok. Men det gnager ju. Du har ju rätt i att statistiken är på vår sida men jag har så svårt att våga tro att det faktiskt skulle vara vår tur. Måste verkligen jobba på att släppa in glädjen i att faktiskt vara gravid men vet inte riktigt hur.


    Att fixa försäkring är nog bra idé. När jag i somras fick veta att graviditeten var ofostrig skulle vi också ute o resa. Dock bara en veckas semester. Jag ville inte ta tabletterna innan resan utan ville avvakta. Blödningen började en dag efter att vi kom hem, som att kroppen hade väntat med det. Och jag var väldigt glad att jag var hemma då för smärtan var fruktansvärd och jag fick bra hjälp av gynakuten. Men om ni nu åker till din mans hemland vet han ju hur sjukvården fungerar och vart ni ska åka, det underlättar. Vi var i ett främmande land där vi kände ingen och det hade inte varit kul att få missfallet där.

    Men nu hoppas vi så klart att allt är bra vid vul! Det är utgångsläget :)
  • Nube
    Areeya skrev 2017-11-30 10:46:28 följande:

    Idag var vi på UL inför NIPT.

    Inga hjärtslag och storleken har blivit mindre, det motsvar v 7+1 fast jag är i v 11+2.

    När vi gjorde vul vid v. 7+6 var det 13,20 mm.

    Nu finns det inga hopp längre, fjärde missfall..:(


    Neej! Åh jag är så ledsen för er skull! Det är så orättvis att vissa måste gå igenom så lång resa. Hoppas ni får bra hjälp nu, ta hand om varandra och lycka till i framtiden!
  • Nube
    Rosenblad skrev 2017-12-01 00:59:07 följande:

    Ja man delar ju samma historia med de som gjort ivf men verkar va snålt med sånna grupper.

    Nä inte än, vi ska på VUL nu på Måndag. Förra gången jag var gravid fick vi veta att fostret inte växer som de ska och de sluta i missfall några veckor senare, så det känns väldigt nervöst vad de kommer säga denna gången. Har du varit och kollat?


    kattnos skrev 2017-12-01 05:07:25 följande:

    Ja, jag håller mig till den här gruppen på fl. Åh, så läskigt! Nej, jag har VUL på onsdag. Hoppas att allt ska vara bra, man svävar ju i ovisshet... men mest längtar jag till att få se om det faktiskt finns något där inne :)

    Så lycka till till oss båda nästa vecka!!


    Lycka till er båda! Hoppas ni får fina nyheter :)
  • Nube
    Senua skrev 2017-12-02 19:31:18 följande:

    Hej alla!

    Tänkte bara säga att jag gärna hoppar in i den här tråden :) (Känner förresten igen ett par av er från en annan ivf-relaterad tråd).


    Välkommen! Har du precis plussat eller hur ser det ut för dig? :)
  • Nube
    kattnos skrev 2017-12-02 12:53:18 följande:

    Jag tänker stanna här, i den här tråden. Ev också vara med i en fb-grupp men jag är gärna lite hemlig av mig :) men jag ville bara förklara att man kan ha en hemlig grupp på fb som inte är sökbar och som man måste bli inbjuden till.


    Vad bra om du stannar här :)
  • Nube
    Emsoff skrev 2017-12-02 22:28:59 följande:

    Det ena behöver inte utesluta det andra. Jag tänker nog båda isåfall.


    Det är sant men ofta dör små grupper när alla går över till fb. Bra om du också stannar :)
  • Nube
    galadriel80 skrev 2017-12-04 09:43:12 följande:

    Ja, precis, det är NIPT, får svar denna veckan förhoppningsvis. Kommer ett brev om det är positivt. Om det är negativt svar ringer de och då är nästa steg fostervattenprov.

    Annars är allt bra, illamåendet helt borta nu from v 14 :)

    Hur mår du?


    Då hoppas jag att ni får bra nyheter denna vecka!

    Jag går in i v 15 imorgon och jag mår bra, tröttare och mer hungrig än vanligt men annars mår jag bra. Du då? Ha du börjat få mage? Jag tycker magen har blivit lite större men inte mycket.. den går att dölja med kläderna. Funderar om den inte ska vara större redan?
  • Nube
    Pigall skrev 2017-12-05 23:00:15 följande:

    Nu kommer oroliga jag här igen. Vi åker ju som sagt på långsemester samma dag som vul (nästa torsdag) och jag är livrädd över att något ska gå fel. För jag kan inte för mitt liv tro att det faktiskt skulle gå vägen för oss. Eftersom att jag inte vill bli helt tagen på sängen bestämde jag mig för att hcg nu i veckan för att se om vi bör förbereda oss för dåliga nyheter. Tog i måndags på v 6+0 och fick hela 44000 vilket känns väldigt väldigt högt för att vara så tidigt. Nu är jag självklart hypokondriska jag livrädd för druvbörd/mola. Har någon av er erfarenhet av så höga värden tidigt i graviditeten?


    Oj vilken hög siffra! Det kanske är tvillingar? :(
Svar på tråden Vi som har plussat efter IVF hösten 2017