• Meriall

    Erfarenheter av förlossningar trots att ni är korta och små som jag

    Min väninna är 5 år äldre än dig och lika lång som du, vägde bara 45 kg innan hon blev gravid så jättesmal! Hennes kille är lång och stor. Förlossningen gick jättebra. Hon var också orolig för trångt bäcken eftersom hennes (längre och större) syster hade det men hon hade inte det själv. Barnet blev långt men normalvikt/huvudstorlek. Inga komplikationer alls :)

  • Meriall
    hggeli skrev 2017-10-26 19:21:07 följande:

    Åh tack för alla era svar och pepp :D blir så glad läsa det. Min mamma säger också att hennes förlossning med mig gick jättebra och hon är bara nån cm längre, 1.60. Hon födde helt naturligt på bara några timmar efter hon kom in första och enda barnet. 

    Ja det ska nog kunna gå bra och tänk att de kan ha för trångt bäcken trots att de är längre än en som är kortare. Kan nog vara så.

    Jag har dock alltid upplevt mig som smal just kring bäckenet, jag har allti vägt bara kring 45 kg, sista åren har jag dock gått upp några kärlekskg som man säger ;) haha kanske efter att ha gift mig :P

    Men ska ändå göra en sån mätning och även om jag alltid varit smal king bäckenet när jag har byxor och så, så förstår jag som det ändå handlar om insidan och att man inte behöver vara för trång där. De kan inte mäta utsidan , utan behöver röntga för att få veta om man är för trång. 

    Kom gärna med mer berättelser :D så många som möjligt. Är bra förberedelse för mig. Superbra stor tack <3


    Min väninna hade typ inga höfter alls så inte säkert att du är för trång heller, hoppas det inte är så!
Svar på tråden Erfarenheter av förlossningar trots att ni är korta och små som jag