Inlägg från: Lord Hans |Visa alla inlägg
  • Lord Hans

    Pappan vill att jag gör abort

    Pentra skrev 2017-10-28 13:00:14 följande:

    'Pappan' har rätt. Och, faktiskt, för allas bästa bör du göra abort. Ett barn skall vara önskat av två föräldrar, vilka BÅDA är mogna att axla uppgiften som föräldrar med allt vad det innebär. ... Att skaffa barn av egoism är INGEN bra idé. ... Med vänlig hälsning, Pentra


    Jag här läst flera inlägg i olika trådar av dig nu där du försöker övertala TS att göra abort. Vad i helvete är det för fel på dig?
  • Lord Hans
    Pentra skrev 2017-10-29 11:43:17 följande:

    De flesta trådar i ämnet låter jag faktiskt vara. Och, brutalt, lämnar de inblandade åt sitt öde, även om det drabbar oskyldiga.. ... Dessutom; TS ställer en fråga och vill ha svar på den; och jag svarar. Ser inget fel i att jag svarar på något som TS frågar om. Om TS inte vill ha svar, eller inte tål de svar som fås, så bör TS inte fråga. ... Ang mitt svar till TS: Jag ser, först och främst, till barnets bästa, och sedan till de blivande föräldrarnas. Exakt vad är det för fel med det!? ... Salome, Pentra
    Så du bestämmer att barnets bästa är att inte få en chans till ett liv? Detta bedömer du utgående ifrån ett några rader långt inlägg av en anonym person på internet. Jag upprepar, vd är det för fel på dig?
  • Lord Hans
    Elisa3 skrev 2017-10-29 11:49:28 följande:
    Du din lilla smygnazist, även om den gemene svensken har brist på etik och moral så finns det faktiskt några kvar. Du är inte en av dom.
    Sade personen som anklagar andra att vara nazister. Hade du lite otur när du tänkte där?
Svar på tråden Pappan vill att jag gör abort