Inlägg från: Studentpappa |Visa alla inlägg
  • Studentpappa

    Vilken bil ska vi köpa?

    Skulle aldrig köpa en så dyr bil om den används så lite. Vi åker bil varje dag iaf vardag, och har en passat och en Audi a3. Med tanke på den eventuellt nya dieselskatten skulle jag inte köpa en diesel med höga utsläpp. Kör ni lite kan ni hellre köpa en bensin.


    Träna hårt, Ät bra, Dö ändå
  • Studentpappa
    Anonym tipsare skrev 2017-10-29 06:06:55 följande:

    Tack för era svar!

    Vi tycker det blir för meckigt med bilpool/hyra med tanke på att vi då måste flytta med bilbarnstolen varje gång. Vi vågar inte använda någon annans bilbarnstol då vi inte kan vara säkra på att den är okrockad. Sedan är jag osäker på om jag ens får gå med i en bilpool eller hyra en bil eftersom jag bara haft körkort en månad?

    Men det är väl jättemånga (särskilt i Stockholm) som har egen bil trots att de inte använder den på vardagar?


    Jo men man behöver väl inte göra som alla andra? Är ni miljonärer så köp en dyr bil som bara står stilla. Är ni ekonomiska köp en billigare som duger gott.
    Träna hårt, Ät bra, Dö ändå
  • Studentpappa
    Anonym tipsare skrev 2017-10-29 07:05:43 följande:

    Ja, vi tänker oss en billigare! Är inte särskilt kräsen, men vill ha en egen bil. Vi har hyfsat gott med pengar, men vill inte lägga allt på en dyr bil med omkostnader. Begagnat skulle duga gott för oss. Men det känns enklast att först bestämma sig för vilken bil och sedan börja leta..


    Det är ju i stort sett bara att köpa en bil ni tycker ser vettig ut i er prisklass. Så lite som ni kör spelar ju inte märket någon egentlig roll. Skoda octavia kombi med bensinmotor går säkert att hitta för en lagom peng, kombi i mellanstorlek. Audi a4, Volvo v60, Toyota avensis osv.
    Träna hårt, Ät bra, Dö ändå
Svar på tråden Vilken bil ska vi köpa?