Inlägg från: Anonym (Meen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Meen)

    Berätta att man är gravid på intervju ?

    Anonym (V) skrev 2017-11-10 12:45:34 följande:

    Vadå ingen fast tjänst? Hon skriver ju att det är det!


    Inte så nödvändigt att hänga upp sig på just det nu kanske...

    Men

    En fast tjänst är tillsvidare, på obestämd tid.

    Hon skriver klart och tydligt att det är ett tidsbegränsat arbete, då heter det tidsbegränsad anställning eller visstidsanställning men kan vara tex ett vikariat.
  • Anonym (Meen)

    Jahaaa haha hon menade att hon var beräknad o januari, inte tjänsten haha så tokigt det kan bli med uteblivande av kommatecken eller punkt

  • Anonym (Meen)
    Anonym (V) skrev 2017-11-10 15:37:42 följande:

    Tycker det var rätt uppenbart..


    Uppenbarligen var det ju inte det för alla.

    Vad är det ens att komma med en besserwisserkommentat på?

    Bara gå vidare
  • Anonym (Meen)
    Anonym (V) skrev 2017-11-10 16:42:43 följande:

    Besserwissersvar om något. Och tack snälla snälla du för förklaringen vad en fast tjänst och vikariat är :D. Behövde verkligen den förklaringen. Och nej. Hon skrev inte klart och tydligt att det är en tidsbegränsad anställning. Hon skrev klart och tydligt att det var en fast tjänst och att hon är beräknad i januari. Fan för dryga människor som inte bara kan ta att de hade fel.


    Men herregud jag skrev ju inlägget under att jag förstod fel..... vad har DU för problem? Vem är det som är dryg? Det jag skrev om kommatecken osv var med glimten i ögat men folk nuför tiden överanalyserar allt och måste ha allting förklarat in i minsta detalj för att förstå. Alla vet inte hur anställningsformer ser ut, och eftersom jag missuppfattade i lägger så trodde jag att hon missuppfattat anställningsformen. så förklaringen var i all välmening, men som sagt skrev direkt att det blev ett missförstånd från första början. På vilket sätt var det fel av mig?

    Är det något mer vi behöver reda ut eller ni känner att ni behöver förklarat?

    Men ska vi ta vad som är korrekt och inte så läste jag hennes mening helt rätt utifrån hur hon utformade den. För att vara som hon ville ha den till så skulle där finnas en punkt eller kommatecken för att skilja två saker åt.

    Hade jag kunnat hade jag gjort en smilgubbe eller flera så att ni inte ser att jag är på dåligt humör eller så, för tydligen så behövs såna i text idag för att folk inte ska tro att man sitter och är sur. Men jag kan tyvärr inta göra dom, det blir bara frågetecken då
Svar på tråden Berätta att man är gravid på intervju ?