Inlägg från: Miriami |Visa alla inlägg
  • Miriami

    Oönskad graviditet abort imorgon pappan vill inte ha barnet!

    Ett barn behöver inte alltid en pappa för att ha ett bra liv. Jag växte upp med mamma och hade en mycket lycklig barndom. Låter som din ex var rädd. Han behöver mer tid på sig. Mitt tips hör inte abort. Behåll bebisen och låt ditt ex vara. Han kanske kommer en dag och vill vara delaktig i barnets liv.

    Du är också rädd och osäker och mycket känslor just nu. Efter aborten är det försent att ångra. Det vet du själv som har gjort det förut.

    Blev ensam med min bebis och det gick hur fint som helst. Pappan träffade inte barnet. Så jag vet att det går.

  • Miriami
    vilsengravid888 skrev 2017-11-15 09:00:19 följande:

    Jag ska bli mamma i juni. Jag gick aldrig till aborten. Kommer jag klara detta? Ni erfarna mammor därute, har ni några styrkande ord?

    Stor kram till er alla som stöttat mig igår. Utan er hade ett litet växande liv släckts idag. 


    Grattis till din graviditet!

    Under din graviditet så lär du känna ditt barns personlighet, vakenhet och sömn och det är spännande. Njut och var glad. Släpp all oro. Du kommer att klara det!

    Min bebis kunde jag känna röra sig redan i vecka 12. Blev så glad varje gång. Hon var busig i magen och fick se henne suga på tummen på ultraljud. Var också nära att göra abort pga cancer men gjorde det inte. Är så glad nu att jag inte gjorde det. Har en härligt glad och frisk flicka här nu. Och är frisk själv!
  • Miriami
    vilsengravid888 skrev 2017-11-15 14:29:38 följande:

    Tack! <3 Jag är i vecka 12 :)

    Efter att timmarna gått då jag avstått aborten, kom ett panikpåslag med alla rädslor som vill få ta övertaget.. Är detta vanligt under en sådan livsomställning med hormoner i rullning på det? Någon som känner igen sig?


    Känslorna och oron kommer att gå fram och tillbaka under hela graviditeten och det är normalt. Låt det ha sin gång. Försök bara andas och luta dig tillbaka och säga för dig själv att det här kommer jag att klara av jätte bra.

    Min tös är ett år idag. Busig och det finaste som finns. Sjöng mycket för henne när hon låg i magen :)
Svar på tråden Oönskad graviditet abort imorgon pappan vill inte ha barnet!