Inlägg från: Anonym (kapten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kapten)

    Internationella toalettdagen!

    Anonym (YAY TOALETTER) skrev 2017-11-19 18:55:17 följande:
    Förstår inte hur du kom till den slutsatsen? Jag skrev uttryckligen att miljoner feminister världen över marscherar under kvinnodagen, men ingen bryr sig om manliga rättigheter eller problem. Det jag poängterar är hur ensidigt hela jämställdhetsdebatten är.

    Det gör jag väl i och för sig. Jag uppmärksammar att den är idag och hur lite mansfrågor spelar någon roll när man pratar om jämställdhet. 
    Varför marscherar inte männen på internationella mansdagen kan väl inte vara så svårt att styra upp detta med tanke på att män är så bra projektledare och det är lätt att fixa ihop detta genom sociala medier.
    Varför är män arga på kvinnor för att de i miljontals samlas under kvinnodagen
  • Anonym (kapten)
    Anonym (Alice) skrev 2017-11-19 19:05:30 följande:
    Japp. Helt tyst. Inte en enda man demonstrerar för sina rättigheter. Inte en enda. Inte ens de mest envetna kvinnohatarna och offerkoftorna på FL. Har du ordnat något demonstrationståg eller någon aktivitet. Berätta gärna om det då.
    Var är de stora organisationerna som finns i USA och övriga länder var är de där som har sina egna kanaler som Molyneux och diverse som finns på YT, har de organiserat några event idag eller är de nöjda  med att sprida det sprider på nätet.
  • Anonym (kapten)
    Anonym (YAY TOALETTER) skrev 2017-11-19 19:15:29 följande:
    Det är ingen som är arg för att de samlas under kvinnodagen. Du likt den tidigare skribenten missar helt min poäng med att dessa människor påstå sig vara för jämställdhet och sedan skiter blankt i områden där män har det sämre. Du själv verkar också vara rätt bitter så fort man pratar om manliga problem. Likadant blir väldigt många feminister sura och bittra när man tar upp ämnet. Tydligen hatar man då kvinnor. Det hela är rätt patetiskt faktiskt. 
    Du är ju tydligen upprörd över att internationella mansdagen inte uppmärksammas finns väl inget att uppmärksamma om män inte likt kvinnor på internationella kvinnodagen genom diverse event synliggör manliga problem.
Svar på tråden Internationella toalettdagen!