Inlägg från: Anonym (Alice) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Alice)

    Internationella toalettdagen!

    Anonym (YAY TOALETTER) skrev 2017-11-19 18:34:32 följande:

    Visste ni att det var internationella toalettdagen idag!? Vi måste uppmärksamma toaletter nu. Vet ni om att när man skiter och det plaskar upp i röven så kallas det för poseidons kyss? Det är nu något ni vet. Ni får göra vad ni vill med den informationen.

    Ah just det, det är internationella mansdagen också. Ingen verkar veta om det och ingen verkar bry sig. Under internationella kvinnodagen marscherade miljoner feminister världen över för kvinnors rättigheter. Under mansdagen så är det helt tyst. Känns som beviset på att jämställdhetsdebatten är nästintill 100% ensidig. Personligen tycker jag man aldrig kommer kunna uppnå jämställdhet när man helt och hållet åsidosätter en utav två sidor. Det är inte ens så att det bara är radikalfeminister som inte bryr sig om mansfrågor. INGEN feministisk gren bryr sig.


    Japp. Helt tyst. Inte en enda man demonstrerar för sina rättigheter. Inte en enda. Inte ens de mest envetna kvinnohatarna och offerkoftorna på FL. Har du ordnat något demonstrationståg eller någon aktivitet. Berätta gärna om det då.
  • Anonym (Alice)
    Anonym (YAY TOALETTER) skrev 2017-11-19 19:10:22 följande:

    Måste man vara kvinnohatare för att bry sig om manliga problem? Inte undra på att världen suger och att jämställdhet aldrig kommer att ske.


    Jag pratar inte specifikt om dig, men det finns många kvinnohatande offerkoftor på FL. Inte ens de har organiserat demonstrationståg eller andra aktiviteter. De kanske är ganska nöjda med tillvaron ändå. Tydligen. Som sagt. Vad har du själv gjort?
Svar på tråden Internationella toalettdagen!