Inlägg från: Haskel |Visa alla inlägg
  • Haskel

    Behålla när inte pappan vill?

    Att ensamstående mammor klarat att ha barn, finns det ju många exempel på. Frågan är väl dock hur mycket mamman fått göra avkall på, då hon fått göra allt själv. Samt hur mycket barnen gått miste om, då de växt upp utan pappa.

    Pappan tar säkert inte livet av sig. Men han kommer säker vara arg, bitter, ledsen väldigt länge eller för all framtid. Detta kommer naturligtvis påverka honom och barnen väldigt negativt. Visst borde han ha använt skydd, men du märkte själv hur lätt det är att vara oklok i en sådan situation.

    Men du bör främst tänka på dig själv och ett eventuellt barn. Är det verkligen ditt livs högsta önskan att leva resten av livet som ensam förälder/ensamstående mamma? Vill du helst av allt ge ditt barn ett liv utan en pappa? Hur ditt samvete till pappan och hans barn är, vet bara du.

    Du bör nog främst fundera varför du vill ha detta barn, och ständigt vara bunden till den mannen. Kanske är det mest en längtan efter att vara mamma och få många "likes" på Facebook? Fundera på om detta verkligen var drömmen om hur och med vem du skulle skaffa barn. Kanske är det bättre att vänta på ett annat bättre tillfälle, för allas bästa.

Svar på tråden Behålla när inte pappan vill?