• Anonym (Logik?)

    Inte ok för män att rata tjejer för att de legat runt men....

    Kvinnor har rasat över att en del män inte kan tänka sig tjejer som legat runt samtidigt som de anser det helt ok att själva rata en man för att han är oskuld.

    Kvinnlig logik?

  • Svar på tråden Inte ok för män att rata tjejer för att de legat runt men....
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 21:59:32 följande:
    Undrar du implicit om jag kan tänka mig "välgörenhetsex" på tredje dejten med en 28-årig oskuld som jag ända fram till jag får reda på att hon är oskuld uppfattar som tillräckligt intressant för att fortsätta dejta? Behöver jag ens svara på det?

    Cool

    Åh, du är så otroligt mycket kvinna att du inte ser det själv när du ställer upp en sådan frågeställning utan att tänka ett steg längre...
    Fast intresset minskar självfallet dramatiskt om det visar sig att dejten har noll erfarenhet av relationer och jag har varit i relationer mer eller mindre under 10 års tid.
  • Anonym (Haha)
    Anonym (Mella) skrev 2017-12-11 22:16:18 följande:
    Jag tror det menades med "välgörenhetssex", sex som du har med en person du egentligen inte vill, pga att det är taskigt att dissa. Med tanke på vad "trams" svarade på.
    Fast i det här fallet handlade det inte om det. Här handlade det om en man som dissades efter tredje dejten efter att han berättat att han var oskuld och aldrig ens kysst någon förut. Fram till dess tycks det ju ha funnits ett intresse.

    Men det kanske är överkurs?
  • Anonym (Haha)
    Anonym (anonym) skrev 2017-12-11 22:20:11 följande:
    Vuxna män som varit i relationer skulle knappast bli intresserade av 28-åriga okyssta kvinnor utan istället fundera på vilka problem kvinnan har eller har haft 

    Osäkra män är möjligtvis de som föredrar oskulder vuxna män vill ha kvinnor som vet vad de gillar i sexväg
    Då är väl jag en osäker man då. Jag har inga problem med att du febrilt försöker klistra etiketter på mig och andra män eftersom du samtidigt, utan att du förstår det själv, är med och bevisar tesen.

    Osäkra och oerfarna män är oattraktiva och omanliga i kvinnors ögon och i den högen vill du triumferande placera mig. Duktigt!

    Det är bara det att det är precis den poängen som jag och några män till här i tråden hela tiden försökt få fram. Den du själv omedvetet driver.

    Jag förstår bara inte hur du inte lyckas inse det själv?
  • Anonym (Haha)
    Anonym (anonym) skrev 2017-12-11 22:20:11 följande:
    Vuxna män som varit i relationer skulle knappast bli intresserade av 28-åriga okyssta kvinnor utan istället fundera på vilka problem kvinnan har eller har haft 

    Osäkra män är möjligtvis de som föredrar oskulder vuxna män vill ha kvinnor som vet vad de gillar i sexväg
    Allt annat lika, min vän, allt annat lika...
  • Anonym (.)
    Anonym (Elin) skrev 2017-12-11 12:20:17 följande:
    Vilken varm och gosig offerkofta du har stickat till dig själv. 

    Fler killar än tjejer vill ha KK:s eller ONS, så om mängder av killar siktar in sig på de betydligt färre tjejerna som bara vill ha löst sex så kommer de säkerligen få hård konkurrens och bli ratade för att de inte är tillräckligt skillade. Det blir ju per automatik skevt när killar vill ha sex utan känslor och tjejer vill ha känslor för att ha sex. Om ni söker er utanför den bubblan saker annorlunda.

    Nästan alla tjejer vill ha en riktig relation. En där man faller för personen och vill ge det en chans för långsiktighet. Varför skulle oskuldsgrejen vara så viktig då? Det finns tid att öva upp något och man är kär i personen. Jag vet flera killar som blev av med oskulden sent, och när de väl hittade tjejen som de ville vara med så var det uppenbarligen inget problem. Alla är gifta och har barn nu. 

    Ja, killar förväntas vara aktiva. Det finns förväntningar på tjejer också. Men acceptera det för fan, och gör det bästa av situationen, istället för att sitta isolerad och gnälla över att det är kört på förhand.
    Alla ofrivilliga evighetssingelmän som jag har träffat har haft uppenbara brister i attityd som orsakat tillståndet. Det har inte handlat om att omvärlden varit fel. Har hjälpt 3 killkompisar (som var oskulder efter 30) att få till det med bra tjejer. Det gick fort när de gjorde rätt. Hade de fortsatt på sin egen ynkliga strategi så hade de fortfarande varit ensamma.

    Att bara skicka iväg sopiga meddelanden på div. sunkiga dejtingsajter är liksom ingen framgångsstrategi som jag rekommenderar någon, så jag fattar inte varför många tror att de har uttömt sina möjligheter när de försökt sig på det och misslyckats.
    Som jag redan sagt, du har helt rätt i ditt råd, men du missar poängen, och vidden och grymheten av det här. Och det just grymheten som gör att vi inte har en äkta beskrivning av de här processerna.

    Tänk dig en skolgård med pojkar och flickor, där vi ställer flickorna för sig i en grupp, och sen pojkarna för sig i två olika grupper, de som kommer att få para sig och de som inte kommer att få familj.

    Gruppen pojkar som aldrig kommer att få familj är jättelik, 30% av samtliga pojkar, och de här pojkarna vet inte vilka grymheter livet har att erbjuda dem, så är långt är de bara glada pojkar som intresserar sig för annat än flickor, de vet inte att det är en massa fel på dem ännu.

    Men det går alldeles utmärkt att redan nu plocka ut de som är döda, trots att de bara är barn. Inte med perfekt precision, men nära nog, eftersom kvinnors selektion är formelbaserad. Det är pojkarna som är korta, blyga, som inte är speciellt bra på gympan, som är på den undre halvan av intelligenspektrumet.

    En av de här nackdelarna kan kompenseras för, men när det blir flera blir det svårare och svårare att kompensera, det kostar helt enkelt för mycket energi, så de har inte råd.

    Ditt råd missar poängen, för det fokuserar på att ta en pojke från ena gruppen och leda över till den andra, genom en riktad energiinsats på rätt ställe vid rätt tidpunkt, och detta kan visst fungera, och i det har du rätt. Men den samlade lyckan minskar i gruppen eftersom allt du gjort nu är att du lett en pojke över en grupp bara för att samtidigt ta en en medlem i den gruppen och leda tillbaka till gruppen bland de döda. Och kostnaden för det är mer energi som pojkarna ska spendera på något som måste anses komplett meningslöst annat är i termer av serva kvinnors instinkter.

    Det går inte att öka lyckan i en grupp som bedöms på relativa grunder mot varandra genom att öka stressen i gruppen.

    Tänk dig ett relativt betygsystem för våra barn där vi slår 30% av barnen, samtidigt som vi gör det extremt viktigt att lyckas, om du inte lyckas är du genetiskt död. Din ide är nu att vi erbjuder läshjälp på kväller för de barn som ligger under gränsen för att lyckas, att vi hittar olika sätt att avleda mer och mer energi så att de nå över gränsen. Och varje gång vi lyckas med det, så ramlar nåt annat barn ur. Ett bra recept att öka självmorden bland barn säkert, men inget som leder till en speciellt lycklig skara barn.

    Man kan inte lyfta sig själv i håret eftersom kraften verkar relativt den egna kroppen, hur hårt man än drar, det enda som händer är att man får ont.

    På samma sätt kan man inte öka antalet lyckliga människor i ett relativt system, genom att öka stressen i systemet.

    Man behöver ändra systemet, inte pressen på enskilda individer.
  • Anonym (Trams)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 21:51:01 följande:

    Ja, jag vet inte vad jag ska säga? Mot dumheten kämpar även gudarna förgäves.

    Jorden är rund, människan och allt annat liv på den är ett resultat av evolution och mäns och kvinnors sexuella preferenser likaså.

    Det är ju inte så att jag sitter här och tycker till eller hittar på lite som jag känner för. Jag redogör bara för vad forskare på området känt till och pratat om i årtionden.

    Om en man får välja mellan en 25-årig kvinna som är oskuld och en kvinna som haft två sexpartners i två olika relationer så kommer han, allt annat lika, välja den kvinna som är oskuld. Om inte i 100 procent av fallen så åtminstone i 95 procent.

    Får en kvinna göra samma val så kommer hon välja den man som haft två sexpartners tidigare. Om inte i 100 procent av fallen så åtminstone i 95 procent.

    That's science baby!

    Vad som finns och inte finns inom porren och vilken genre som säljer bäst vet jag inte. Jag är dessutom skeptisk till att det på något sätt kan användas som värdemätare i det här fallet eftersom det kommer in andra parametrar då.

    Många tittar på porr, men långt ifrån alla betalar för den, och jag misstänker starkt att det är de betalande konsumenternas preferenser som styr vilken porr som produceras.


    Käraste du, gör din statistiska undersökning i andra delar av Sverige än Bibelbältet, Rosengård och Järvafältet nästa gång.

    Många vuxna svenska icke religiösa män, särskilt de som konsumerat mycket porr vilket väldigt många svenska män har skulle helt enkelt tycka att det vore skittråkigt att ligga med en vuxen oskuld och ännu tristare att inleda en relation med en oskuld.

    Du förstår verkligen inte det?

    Starta en ny tråd då och ställ frågan om de flesta män skulle föredra en 25-årig oskuld eller en 25-åring som haft två sexuella relationer så får vi se vem av oss som har rätt.

    Jag misstänker att du antingen är ett troll eller också kommer från något land i Syd- eller Östeuropa och inbillar dig att hela Europa har samma värderingar, kultur och traditioner.

    Jag tycker inte att folk från de delarna av Europa är mindre värda eller så, och har inte särskilt mycket emot EU:s fria rörlighet heller, däremot tycker jag att det är oerhört fånigt att låtsas som om hela Europa är mer eller mindre ett och samma land med samma historia, värderingar, kultur och traditioner.
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 22:27:51 följande:
    Då är väl jag en osäker man då. Jag har inga problem med att du febrilt försöker klistra etiketter på mig och andra män eftersom du samtidigt, utan att du förstår det själv, är med och bevisar tesen.

    Osäkra och oerfarna män är oattraktiva och omanliga i kvinnors ögon och i den högen vill du triumferande placera mig. Duktigt!

    Det är bara det att det är precis den poängen som jag och några män till här i tråden hela tiden försökt få fram. Den du själv omedvetet driver.

    Jag förstår bara inte hur du inte lyckas inse det själv?
    Någon som under de första kyssarna känner sig manad att berätta att den aldrig kysst någon förut blir tämligen oattraktiv om en själv inte också är på den oerfarna nivån.
  • Anonym (Mella)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 22:24:21 följande:

    Fast i det här fallet handlade det inte om det. Här handlade det om en man som dissades efter tredje dejten efter att han berättat att han var oskuld och aldrig ens kysst någon förut. Fram till dess tycks det ju ha funnits ett intresse.

    Men det anske är överkurs?


    Och då när oskulden uppdagades, hon inte längre.

    Då menar du att det är taskigt att tolkadissa pga det.

    Då frågar "trams" om du brukar ägna dig åt välgörenhetssex. Då tänker jag att man kan tolka det som att det är en fråga om rimligheten att ha sex pga att det är taskigt att dissa, oavsett skäl och oavsett om man tidigare varit intresserad. Just denna situation kanske inte du hade dissat.

    Men det var bara en tanke att det kanske var så personen menade, jag ska inte tala för andra.
  • Anonym (Haha)
    Anonym (anonym) skrev 2017-12-11 22:40:47 följande:
    Någon som under de första kyssarna känner sig manad att berätta att den aldrig kysst någon förut blir tämligen oattraktiv om en själv inte också är på den oerfarna nivån.
    Du är kvinna?
  • Anonym (Haha)
    Anonym (Mella) skrev 2017-12-11 22:41:23 följande:
    Och då när oskulden uppdagades, hon inte längre.

    Då menar du att det är taskigt att tolkadissa pga det.

    Då frågar "trams" om du brukar ägna dig åt välgörenhetssex. Då tänker jag att man kan tolka det som att det är en fråga om rimligheten att ha sex pga att det är taskigt att dissa, oavsett skäl och oavsett om man tidigare varit intresserad. Just denna situation kanske inte du hade dissat.

    Men det var bara en tanke att det kanske var så personen menade, jag ska inte tala för andra.
    Det spelar ingen roll vad personen eller du menar i det här fallet...
Svar på tråden Inte ok för män att rata tjejer för att de legat runt men....