• Ggrodan

    Vilka åsikter är obligatoriska för en feminist?

    Feminism när det grundades handlar om att kvinnor skulle ha lika mycket rättigheter som män. Detta ser man i mena-länderna-världen att den feminism och det den står för sker i handling allt mer. Alla blir på samma våglängd.

    I Sverige dock har vi inte den feminism, vi har en ny feministisk grund,som är baserad på förakt mot män, samt rasistisk accepterat att det är vita män som föraktet ska riktas mot. Vi ser också en dubbelmoral hos feministerna att kvinnor ska vara självständiga men ändå ratas samtliga män som backar och är lugna på dejter och ger plats åt kvinnans självständiga aktioner. Vi ser att män ska respektera kvinnan, men kvinnor får nervärdera kvinnor, en kvinna som vill vara hemmafru blir t.ex genast utfryst och diskriminerad. Vi ser också att feministerna diskriminerar varandra och tävlar om hierarkin i feministiska initiativet,kvinnor säger de vill ha jämställdhet men det de menar är att de vill vara högst upp i hierarkin.

    Feminism i andra länder gör skillnad till det bättre för alla, Feminism i Sverige är ett nytt patriarkat, styrt av kvinnor.

Svar på tråden Vilka åsikter är obligatoriska för en feminist?