Inlägg från: Oceanborn |Visa alla inlägg
  • Oceanborn

    Vad bör jag acceptera och inte?

    Anonym (Prioritera) skrev 2017-12-18 21:21:05 följande:

    Prioritera ert barn l första hand. Inte dig själv och dina känslor för honom och inte honom. Ert barn ska komma först. Nolltolerans! Antingen skaffar han hjälp eller så lämnar du honom. Punkt slut. Det är bara av egoistiska skäl du stannar med honom, om du värdesätter ditt barns välmående lämnar du honom. Ditt val speglar hur mycket du prioriterar ditt barn!!!


    Håller med till tusen procent.

    Du utsätter ditt barn för risker. Vad händer om han är själv med barnet och är påverkad? Eller om han låter påverkade vänner vara hemma samtidigt som barnet? Ärligt talat, tycker att det är sorgligt att man ska behöva säga till en förälder att skydda sitt eget barn.

    Skulle man lämna sitt barn till påverkad förskolepersonal eller barnvakt? Nej.

    Jag skulle aldrig tolerera att pappan till mitt barn höll på så, jag skiter fullständigt i om han är snäll och underbar då och då. Det betyder ingenting. Du säger själv att han missar hennes uppväxt, eller hur?
  • Oceanborn
    Bueno skrev 2017-12-18 22:23:30 följande:

    Jag hör er.. Var väl dessa svar jag förväntade mig men också fasade för.. Sanningen är hård. dags att sätta hårt mot hårt. Svårt med en extremt manipulativ och intelligent person. Frågan är vad han är beredd att kämpa för,vad är värt mest?! Tacksam för era åsikter


    Om du vet att han är manipulativ, låt honom inte lura dig. Dessutom, om du lämnar honom så är det inget svek - du skyddar ditt barn. Det är han som ska bevisa för dig att han duger. Du har redan kämpat för honom, nu är det dags att kämpa för ditt barn. Lycka till!
Svar på tråden Vad bör jag acceptera och inte?