Inlägg från: Anonym (Jagkanocksåvaradömande) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jagkanocksåvaradömande)

    70000 steg/vecka..

    Anonym (1280) skrev 2018-01-03 10:58:44 följande:

    Fast antagligen går du inte så långt som du tror. Att du är ute och går så länge spelar ingen roll egentligen. På 1 timme så går jag själv ca 6 km. Då har man passerat 10000 km.

    Min mamma går 2 ggr om dagen med hiund och kommer upp i 10000 steg. 2,5 -3km åt gången.

    Sen tycker vi givetvis att långpromenad är olika men räknar man km så tycker jag att det du kommer upp till i steg är vanlig promenad trots tiden..


    Fast om du tror att det alltid är ett självändamål att gå så snabbt som möjligt, så långt som möjligt så tycker jag synd om din hund (ser what I did there?)

    Alla hundar är olika, min ena vill röra sig långt och mycket, har litet behov av att lukta på och undersöka saker, hon kräver motion i form av långa raska turer, cykelturer och löprundor . Mina andra två kan lätt lägga en timme på att undersöka ett skogsområde på 50*50 meter, de har inget behov att att promenera på det sättet utan vill helst komma ut och "läsa tidningen" gärna tillsammans i sitt eget tempo. Att vi någonsin kommer mer än en kilometer från hemmet på deras rundor tvivlar jag på. Såklart kan de också trava på när vi ska förflytta oss, men såna promenader ger inte dem något alls. Jag är ju ute och går för deras skull.

    Långpromenad för mig kan lika gärna vara lång tid som lång sträcka.
Svar på tråden 70000 steg/vecka..