Inlägg från: Anonym (Tina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tina)

    Hur stor är chansen att jag får göra en gastric bypass?

    Skulle tro att du har stor chans att få det. Jag är lika överviktig som du och har upplevt typ samma. Det kan ju gå bra med operation men för vissa funkar det inte heller. Har själv funderat på att prova Diet shake pulver det skulle finnas mättande kapslar med i paketet också. Tänkte ta och ersätta några mål med det per dag.

    Tycker att man måste verkligen känna att man har provat allt och att ingenting annat funkar förrän man beslutar sig för operation.

  • Anonym (Tina)

    Känner exakt som du. Är i samma sits men vill testa annat först. Annars blir det op. Blir så glad om detta funkar med Diet shake. Har rejält mycket att gå ner. Bara att gå är jobbigt nu. Har heller aldrig varit så stor förut. Lchf funkade förra gången men nu går det bara inte.

    Tror ändå att man måste hitta sin diet. Som funkar just för dig. Alla dieter funkar inte för alla. Människor är så olika.

  • Anonym (Tina)
    Astoria skrev 2018-01-10 23:13:54 följande:

    Förstår om du vill testa annat, det ville jag också tills jag insåg att detta är alldeles för stort för mig att ta mig igenom på egen hand. Jag vet egentligen precis hur man ska äta och motionera men det funkar liksom inte. Dessutom är det inte bara jobbigt att träna (vilket det ska vara) utan det gör fruktansvärt ont också. Jag har värk i fötter, knän, höfter och rygg, och det utan att jag ens anstränger mig.Jag hoppas verkligen att du hittar en diet som funkar för dig och jag hoppas verkligen att jag blir beviljad en operation.


    Förstår dig. Min läkare frågade mig om jag ville göra operationen. Han kunde hjälpa mig med remiss. Så du kan nog gå till vårdcentral och få remiss. Tror att du blir beviljad operation. Lycka till!
Svar på tråden Hur stor är chansen att jag får göra en gastric bypass?