Inlägg från: elenoresara |Visa alla inlägg
  • elenoresara

    Vi som försökt med första barnet ca 1 år

    Hej :) är en tjej på 27 år och jag och min sambo har försökt i ett år. Vi har första besöket nästa vecka för att påbörja en utredning. Ser att många går igenom just utredningar och IVF här så kände att denna tråd passade att följa med i:)

  • elenoresara
    LillaLuna skrev 2019-03-26 21:31:05 följande:

    Välkommen till klubben man aldrig ville få medlemskap i...! Det är tufft, ofta suger livet en hel del för ganska många av oss tror jag, MEN för mig har verkligen stödet (även i de perioder då jag bara läser, inte skriver) varit helt ovärderligt!

    Hur känns det inför att göra utredningen?


    Tack. Precis! Inte vad jag förväntade mig förra våren när vi började försöka. Va säker på att jag skulle va gravid vid detta läget i livet. Så de känns ju tufft. Skönt att kunna få stöd i kampen för att få barn. Jag tror att det kan vara skönt att få veta om de är någonting som är fel och vad vi kan göra för att öka chanserna. Men samtidigt så vet jag inte om jag hade pallat ivf och alla sprutor och den biten om de skulle bli så. Vill bara kunna bli gravid naturligt. Jag hade min bim igår och har fått flytningar nu så jag lär nog få min mens imorgon eller ikväll. Men de är klart jag hoppas för nu är de sista månaden innan vi tar hjälp. Klart jag tänker tänk om vi plussar nu och får en december bebis. Åh detta är en sån kamp.
  • elenoresara

    Hej! Har lite funderingar kring utredning

    Har precis börjat en och gjort alla prover som ska göras. Nu väntar vi på återbesök hos gyn. Vi fick en tid bokad men inte fått någon info alls om vad vi ska göra på besöket. Betyder det att de är negativa besked? Eller varför ringer de inte och berättar om besöket som kommer. Hur har de sett ut för er på ert andra besök vad händer då? Är de gynundersökning eller bara provsvar som diskuteras? Är så orolig. Ledsen och trött. Vi har försökt i snart 14 månader och de känns väldigt hopplöst. Hade velat veta mer innan besöket.

    Någon som vill berätta hur de var för er? <3

  • elenoresara

    Ännu en kompis som är gravid som jag umgås ganska mycket med. Hur tackar ni vänners graviditeter? Jag tror detta är fjärde kompisen som blir gravid bara i år och jag kan inte känna glädje fullt ut. Är så ledsen att det inte är jag. :( nån mer som känner igen sig?

  • elenoresara

    Har fått svar på alla prover. Gud så nervös jag har varit hela dagen över vad gynekologen skulle säga. Hon sa dock att alla prover såg bra ut dock kunde hon inte se att jag haft ägglossning. Misstänkte att problemet var ägglossningen att den inte sker så ofta.

    Ska därför ta provera för att stabilisera mensen samt efter det köra letrozol för att stimulera ägglossning. Någon som gått igenom likande? Vad hade ni för biverkningar?

  • elenoresara

    Nu har jag ätit första kuren provera. Fick mens på dag 29! Känns verkligen superskönt att det funkade. Nu ser jag framåt mot ägglossning och så får man se. Försök 16 här.

    Hur går det för er andra?

  • elenoresara

    Känner som stickningar i magen (ska ha äl i dagarna nu) men de är kanske ngn inbillning. Nu hoppas jag bara att de ska ta sig.. Försök nr 20 denna månad. Och första kuren med letrozol. Men hur påverkas äl av letrozol? Läste att de skulle komma en vecka efter sista tablett isf fick jag äl i förrgår och kanske missar den :(

Svar på tråden Vi som försökt med första barnet ca 1 år