Inlägg från: amoremio |Visa alla inlägg
  • amoremio

    Mitt frihetsbehov skapar lidande i mitt liv!!! Vad gör man?

    Hej!

    Jag är en ung man på 28 år- jag är alltså ingen tonåring längre. Jag är väldigt mogen och djup- på många plan. Men jag har en av flera svagheter:

    Mitt behov av frihet och kravlöshet gör mig olycklig inombords.

    Jag jobbar just nu på ett kontorsjobb där jag är otroligt styrd beträffande arbetstider och pauser. Det gör inte saken bättre....... Till och med våra KORTA raster är schemalagda!!!

    Innest inne så VANTRIVS jag med dessa villkor- trots att jag tycker att jobbet är helt okej- ibland är det till och med riktigt trevligt.

    Men jag känner mig så jävla instängd och den känslan väcker ett obehag i mig. Jag känner mig kvävd, styrd och dessutom upplever jag att arbetstiden går långsammare när man jobbar under dessa styrda villkor.

    Ibland får jag nästan svårt att andas- både av rastlöshet och känslan av begränsning.

    Hur kan jag förändra min känsla?

    Jag menar- livet är FULLT av krav, plikter, ansvar och jävlar som bestämmer över dig. Innest inne så avskyr jag verkligen denna samhällskonatruktion.

    Men jag ANPASSAR mig eftersom jag känner mig så illa TVUNGEN! Men inombords så känner jag hur jag SLÖSAR min tid eftersom jag lider av att vara STYRD och BEGRÄNSAD på detta sätt!

    Innest inne så är jag en väldigt självständig personlighet. Jag är social och älskar samvaro. Men samtidigt så älskar jag min frihet och jag mår som bäst när jag känner mig FRI! Jag älskar ordet och begreppet FRIHET och jag är oftast som lyckligast när jag känner mig FRI!

    Jag har rest mycket själv, jag bor själv och jag har tidigare arbetat i arbeten där jag är van vid att leda MIGSJÄLV.

    Å andra sidan så vantrivdes jag med motsatsen: Att vara oumbärlig och inte ha stöd av andra. Därför är jag en gåta.....jag vill ha frihet och känna mig fri- men jag vill inte känna mig ensam och utelämnad...

    Känner någon igen sig i dessa tankar?......

Svar på tråden Mitt frihetsbehov skapar lidande i mitt liv!!! Vad gör man?