Inlägg från: Anonymaes |Visa alla inlägg
  • Anonymaes

    Ensam och gravid - lämnad

    Är i en liknande situation. Tog testet i söndags efter att ha gått och väntar på mensen en vecka. Förberedde mig och frågade min sambo kring hans tankar om barn (jag älskade barn, alltid velat bli mamma och jobbar på förskola bland 1-2 åringar) och han sa att han inte vill ha barn. Att han kanske aldrig vill ha barn och vi ifrågasatte om vi skulle stanna kvar. Vi älskar varandra så mycket att vi bestämde oss för att se vad framtiden har att ge.. ALLTSÅ 3 POSITIVA TEST.

    Gråtit hjärtat ur mig sen dess, vill verkligen inte göra abort men jag ser på honom hur dåligt han mår. Hur han är helt tom och borta, även om han sagt att han stöttar mig oavsett så vet jag att han ser sitt liv som över om han får barn.

    Ska till en kurator på fredag för att reda ut mina känslor, får ångest av att tänka mig göra abort men samtidigt är det inte rätt att tvinga honom till ett liv han inte vill ja. Är inte rätt för barnet att den får en pappa som inte önskat hen heller.. Men jag är så vilsen och ensam i mina känslor. Är bara 25 så har ju chans till familj i framtiden, men vill ändå inte görs mig av med det lilla livet

Svar på tråden Ensam och gravid - lämnad