Inlägg från: Anonym (anonym 1) |Visa alla inlägg
  • Anonym (anonym 1)

    Det kändes som att jag blev våldtagen! Vad vill han egentligen!!!

    Okej hjälp mig förstå en sak, jag träffade en kille igår som jag brukar träffa på fyllan, vi pratar dagligen på sociala medier konstant och vi kom överens att träffas då på hotell ( han ville säkert ha sex så klart), men jag har upplevt honom som väldigt blyg! Han drack innan jag kom till hotellet fastän han skulle upp och jobba klockan 6 på morgonen. Notera att ingen av oss var ute och festa.

    Jag känner att det finns något mellan oss men känner mig ändå inte bekväm på något sätt då jag aldrig haft sex med en person på det sättet!

    När jag väl var där med honom var han jätte gullig mot mig och vi låg tillsammans, men kände mig ändå väldigt obekväm... när vi började sen ha sex så kände jag mig verkligen värdelös jag var inte avslappnad det var inte alls skönt och jag ville inte ha sex så jag avslutade det en massa gånger, men han var hur lugn som helst. Jag fick konstiga tankar det kändes som att jag blev våldtagen, ville bara ge han det han ville ha då han bokade hotell och så. Men vi fortsatte igen ha sex men avslutade det innan han ens hann komma för klarade inte av det mer.

    Jag tog mina saker och åkte hem, förklarade för honom att det inte kändes rätt och att jag ber om ursäkt. Han skrev till mig om det var något som störde mig när jag kom hem och att han förstår mig osv.. jag svarade tillbaka men sen slutade jag skriva med honom och han fortsätter ändå att skriva. Så vad fan är det han vill mig? Jag tycker om killen men klarar inte av att vara en madrass för någon.

    Sen skäms jag otroligt mycket för mitt beteende, att jag låter honom boka ett rum men inte ger honom det han vill ha.. överreagerar jag? Vad tror ni att han känner för mig efter detta? Någon som varit med om liknande? Varför kan jag inte slappna av !!!

  • Svar på tråden Det kändes som att jag blev våldtagen! Vad vill han egentligen!!!
  • Anonym (anonym 1)
    Tofflans skrev 2018-01-28 18:23:32 följande:

    Använd inte så starka ord som våldtagen!!!!! För nån våldtäkt var det verkligen inte!


    Nej jag vet! Men det kändes inte alls bra i stunden och vågade inte säga nej från början :(
  • Anonym (anonym 1)
    Anonym (123) skrev 2018-01-28 18:28:01 följande:

    Dåligt sex är inte våldtäkt


    Jag tog nog i lite med våldtäkt. Men hur ska bra sex bli bra om man inte känner sig bekväm? Det handlar nog inte om bra eller dåligt sex faktiskt!
  • Anonym (anonym 1)
    Anonym (Men) skrev 2018-01-28 18:29:43 följande:

    Men det är ju inte hans fel.


    Jo du har rätt men han sa att ville träffa mig igen när jag var med honom och att han förstår att kroppen inte alltid vill.. jag tänker lite mer, varför vill han fortsätta träffa mig? Det känns som att han är väldigt blyg när inte alkohol finns i närheten, han har själv sagt det men aldrig bekräftat att han behöver alkohol.. vad tror du?
  • Anonym (anonym 1)
    Meriall skrev 2018-01-28 18:31:07 följande:

    Han gillar dig väl förmodligen och vill fortsätta träffa dig. Det är jättevanligt att man har sex innan man blir ett par.


    Jag tänker på att han kanske bara vill ha en kk relation och är nog rädd för att själv bli sårad om jag går med på en sån relation då jag aldrig haft en tidigare.. sen vill han träffa mig igen nästa helg sa han.. är det normalt?
  • Anonym (anonym 1)
    Anonym (Va?) skrev 2018-01-28 18:32:22 följande:

    Utifrån din text har jag väldigt svårt att utläsa att det skulle förekommit ngn form av övergrepp...

    Det låter dock som om du skulle behöva jobba med dina personliga gränser, kanske? Låter som du skapar knepig lägen, när du upprepade ggr börjar ha sex med en kille, sen avslutar, sen börjar igen, sen avslutar. Etc. Det låter som om det kan skapa svåra lägen både för dig och för en partner...

    Gör så att du BARA har sex, när du känner dig 100% säker på att du vill det. Och inte annars. Och vill du inte ha sex, så är nog det bästa att säga tydligt: Nej, jag vill inte. Det är det bästa och säkraste för dig själv, att vara tydlig.

    Sen ifall en kille har bokat hotellrum eller ej, spelar ingen som helst roll! Det är DIN vilja att ha sex eller ej, som är det viktiga. En kille kan ha köpt ett privatplan och en herrgård till dig, det ger honom ändå ingen automatisk rätt till din kropp. Det är du som säger ja eller nej. Men ett bra tips är att försöka reda i vad man själv vill, så att man tydligt kan förmedla detta till andra.


    Tack för tipsen! Verkligen.
  • Anonym (anonym 1)
    Tecum skrev 2018-01-28 18:35:01 följande:

    Det där var väldigt långt från våldtäkt, att använda det begreppet är att förminska de som verkligen blivit utsatta. Ni hade dåligt sex, du var obekväm och det utvecklades inte som du hoppats och trott. Du gjorde rätt som förklarade hur du kände och gjorde som du gjorde. Han uppskattade det säkert, att du var ärlig och inte bara blockade honom. Du behöver inte skämmas, antingen går du vidare med honom eller utan. 


    Jag formulerade mig väldigt fel det håller jag med dig om. Jag tycker samtidigt om honom men hur går jag vidare när vi pratar dagligen, ska jag bara ta bort honom överallt?
  • Anonym (anonym 1)
    Schack73 skrev 2018-01-28 18:53:46 följande:

    Vill du fortsätta träffa honom, prata/chatta etc med honom? Om ja är det väl dumt att blocka honom. Om nej, berätta för honom att du vill bryta med honom så han vet.

    Fundera igenom vad du vill och inte så mycket på vad han vill. För dig borde din vilja vara det viktigaste, inte vad andra vill och tycker.


    Jag vill fortsätta träffa honom men vill inte vara hans kk då jag tycker om honom och vill ha mer än en sån relation. Jag vet inte vad jag ska göra, och nu kanske han tycker jag är väldigt skum också för den delen.
  • Anonym (anonym 1)
    jrockyracoon skrev 2018-01-28 19:00:18 följande:

    Ibland, tänker jag, kommer man till en punkt i en mänsklig relation där man behöver lägga undan gissningar och lägga fram korten. D.v.s. helt enkelt säga exakt vad man vill / känner / tänker.

    Utifrån ditt inlägg tycks du inte klara av att tala klarspråk i vissa situationer. Jag tänker t.ex. på när ni tog in på hotellrummet. Du kunde ha uttryckt något i stil med: "Jag vet inte riktigt hur jag känner kring det här, så jag vill inte göra något förrän det känns rätt" eller liknande.

    Samma gäller din fråga: "vad fan vill han dig?". Det här är en fråga som du skulle ställa direkt till honom. Vad är det han vill med er relation, är det enbart en sexuell relation han vill ha, eller vad är det han är ute efter? Konstigt för mig om du kan ha sex med honom, men inte prata med honom om en sådan sak.

    Ang. situationen i hotellrummet tänker jag att du borde lyssna på din känsla och din kropps signaler. Känns det inte rätt, så ska du absolut inte gå vidare. Be honom stanna upp, och berätta för honom hur det känns. Det är inget att skämmas över utan tvärtom viktiga signaler som du behöver lyssna noga på. För övrigt tycker jag att du kan fundera på varför du över huvud taget har bestämt träff med en man du inte har starka romantiska känslor för på ett hotellrum? Var det rätt sak att göra? Jag tänker att du kanske ska vara mer försiktig om dig själv och din kropp, lite varsam sådär, så du inte hamnar i situationer som är skadliga för dig.

    Om du känner stark attraktion för någon och vill hoppa i säng med någon, så fine, men även i en sådan situation tänker jag att du inte förlorar mycket på att ta allt i en långsammare takt.

    En annan undring är: Om det skulle vara så (vilket jag inte säkert vet) att du inte behandlar dig själv och din kropp med den omsorg och kärlek (genom att utsätta dig för sex med någon du inte vill ha det med), varifrån kommer i så fall detta? Återfinns detta mönster i din historik, barndom eller tidigare relationer?


    Förstår precis vad du menar men sanningen är den att jag har pratat klarspråk med honom och frågat han tidigare vad han vill ha utav relationen men då sa han att vi kan ta det som det kommer. Men jag får en känsla av att han bara är så blyg när han är med mig, jag är väldigt social öppen av mig, han är gullig mot mig kramar pussar mig och skriver till mig varje dag men samtidigt tar jag en risk att kunna bli sårad. Har varit i ett förhållande tidigare och inte haft sex på över 1 år för att jag inte känna den där bekvämligheten jag hade med mitt ex, jag kan inte ha sex med vem som helst då jag anser att sex är något man ska ha med en person man ser något långsiktigt med... varför jag höll på så mot honom kan vara för att jag kände att jag bara ville få det överstökat, för att jag orkar inte bry mig längre men när det kom till kritan så kunde inte kroppen slappna av för att det kändes att allt gick för fort fram. Hur hanterar man det egentligen... jag vill inte fråga honom igen vad han vill för jag vill inte han ska känna att jag är för på och desperat.
  • Anonym (anonym 1)
    Tecum skrev 2018-01-28 19:08:07 följande:

    Säg till honom att du vill fortsätta vara vän med honom, om du vill det, men att det inte blir mer sex. Då har han bollen, räcker det med vänskap eller är en intim relation det viktiga för honom? I det sistnämnda fallet är det han som ska ta bort dig.


    Tack för tipset, men varför tycker du han ska ta bort mig?
  • Anonym (anonym 1)
    riboflavin skrev 2018-01-28 19:07:08 följande:

    Hur han upplever det kan bara han svara på. Om du är ärlig med att du känner att det gick alldeles för fort och att du inte vill ha sex i den typen av sammanhang, för att du inte är bekväm med det så får han ta ställning till det. Vill han vänta med sex tills ni träffats såpass länge att du känner dig bekväm, oavsett om ni är uttalat i en fast relation eller inte så är ju det jättebra. Vill han inte det så passar ni ju inte varandra och kan gå vidare åt varsitt håll.

    Gör det inte mer komplicerat än det behöver vara, du avbröt för att det inte kändes bra, din fulla rätt. Var bara ärlig med det så kommer det gå bra, oavsett utgång.


    Ska försöka lägga upp det på ett bra sätt, men tusen tack för tipsen håller med dig!
  • Anonym (anonym 1)
    Tecum skrev 2018-01-28 19:25:37 följande:

    Jag tycker inte det, men om han börjar få känslor för dig och du gör klart att det inte blir mer än vänskap är det bättre att han bryter helt än går och hoppas och påminns om något som inte händer.

    Men det kanske inte är helt kört mellan er på det fysiska planet?


    Varför ska han få känslor för mig om jag betett mig så som jag gjorde, har absolut ingen erfarenhet ifrån killar. Då jag haft ett förhållande under en längre tid. Jag kan inte ha sex med en person jag inte har känslor för om jag inte är riktigt full (dock har det aldrig hänt). En gång tidigare träffades vi på fyllan ju och båda var sjukt kåta men då ville han inte ha sex för att inte "utnyttja" mig, men ändå träffade han mig igår och ville ha sex?! Plus att det känns som att han inte kan vara med mig om han inte är nykter. Upplever honom som väldigt blyg! Men skriver han igen om vi ska träffas eller så, vad ska jag då säga till honom?
  • Anonym (anonym 1)
    jrockyracoon skrev 2018-01-28 19:27:19 följande:

    Så du är intresserad av honom som en långsiktig partner och du vill gå långsamt fram och ha sex med honom först när det känns rätt?

    Varför säger du inte detta till honom?


    Jag sa till honom att jag inte vill ha sex om det inte känns rätt och han sa att det är lugnt jag inte ska oroa mig, han förstår mig, sen frågade han mig när jag kom hem om det var något som störde mig? Han säger att kroppen kanske måste bli mer bekväm...? Jag sa till honom jag tycker om honom men det måste finnas något mer där

    För att kunna ha sex.

    Jag tänker lite såhär: Jag har ju i stort sätt lagt alla korten på borden, speciellt efter idag. Jag orkar inte fråga honom ännu en gång vad han vill för han är inte så dum.

    Frågan är om han fortfarande är ute efter bara sex efter det som hände? Hur tror ni han nu ser på saken nu? Ska han fortsätta kämpa för att bara få till det eller finns det en chans att han kanske får känslor?

    Sorry för många frågor men jag har aldrig varit i liknande situationer.
  • Anonym (anonym 1)
    Tecum skrev 2018-01-28 19:39:36 följande:

    Vad vill du då? Troligen vill han träffa dig igen men är nog lite förvirrad av dina dubbla budskap. Han är inte tankeläsare, är han dessutom blyg i vanliga är det inte säkert att han heller är tydlig med vad han vill. Så du måste bestämma om du vill träffa honom mer och på vilken nivå.

    Det är ingen konst alls för en kille att få känslor för dig! Du verkar snäll, känslig och omtänksam då du har såna bekymmer över det som hände eller inte hände. Många tjejer hade bara ryckt på axlarna, dumpat killen och gått vidare. Du bryr dig, bara det gör dig till flickvänsmaterial.


    Jag vill ha honom mer än en kk, vill inte bli sårad men vill inte heller stänga in mig själv och inte ge saker en chans. Är väldigt negativ av mig och har svårt att lita på andra människor för många har gjort mig fel. Sen vill jag inte skrämma iväg honom heller och verka desperat. Så vad ska jag göra egentligen? Ska jag skriva något eller bara avvakta fastän det är så otroligt jobbigt!
  • Anonym (anonym 1)
    Pope Joan II skrev 2018-01-28 19:44:04 följande:

    Vad menar du med att du aldrig haft sex med en person på det sättet? Har du aldrig legat med någon du gillar i en hotellsäng, eller vad i hela fridens namn pratar du om?


    Jag formulerade mig fel. Jag menar att jag aldrig haft sex med en person som jag inte är bekväm med. Måste liksom ha starka känslor för personen.
  • Anonym (anonym 1)
    jrockyracoon skrev 2018-01-28 20:12:33 följande:

    Okej. Såhär tolkar jag dig, rätt eller fel?

    Du tycker det känns jobbigt, för du hade sex med honom fastän det inte kändes rätt. Du kände dig lite utnyttjad, som en madrass.

    Men du har ändå kvar känslor för honom och är lite intresserad, och du kan tänka dig att fortsätta med honom under förutsättning att han är intresserad av dig mer än som ett kk och att han ger dig möjlighet att utveckla dina känslor i en långsam takt, innan ev. sex.

    Och du vet nu inte hur du ska fortsätta eftersom du är osäker på om han är ute efter något seriöst och du vill inte fråga mer för du har redan öppnat dig så mycket för honom.

    Jag tänker att eftersom du själv tycks vara intresserad av honom (under förutsättningar att han är ute efter en relation), kan du gå vidare under lite mer försiktiga former. Ta en fika, gå på bio, etc. Börja om och se om attraktionen kommer mer och mer, eller om den inte finns där. Ha inte sex utan gå långsamt fram (eftersom detta är väl vad du vill). Är han intresserad av dig på ett romantiskt plan och inte enbart ett sexuellt plan kommer det antagligen visa sig under era träffar. Pyser han iväg efter att han insett att fikat inte slutade i sängkammaren, ja, då var han säkert mest intresserad av det sexuella. 

    Är du osäker på dig själv, eller rädd för att hamna i en liknande situation som tidigare där du går med på saker som du inte vill, ska du kanske vara extra försiktig. Offentliga platser är kanske bra ställen att träffas för att försäkra dig om att det inte slutar som förra gången.


    Helt rätt det är precis så jag känner, saken är bara den att hur ska man börja om på nytt? han är ju väldigt blyg av sig har jag upplevt så tror knappast det blir någon fika om inte han har alkohol med sig.. han har aldrig haft flickvän tidigare heller eller varit kär har han sagt, han är 25 år umgås bara med grabbarna ute och festar liksom varje helg! Han har sagt att han inte är en förhållande kille men att han tycker om mig.. så jag bara tycker nu att hela grejen är jobbig, ska jag bara ta bort honom helt?

    Tipsen du gav var sjukt bra men tror inte han kan uppfylla dem egentligen.. :(
  • Anonym (anonym 1)
    Tecum skrev 2018-01-28 20:02:11 följande:

    Varför gå och ha det jobbigt om du inte behöver? Så skriv, så får du se om han svarar och vad.

    Ingen vill bli sårad, men man vinner aldrig något om man inte vågar ta en risk.


    Vad kan jag skriva?
  • Anonym (anonym 1)

    (Lite uppdate)

    Han skrev till mig för en timme sen och frågade vad jag gjorde, vi gick in gällande igår kväll och han börjar prata om filmen och undrar om vi ska se "färdigt" den igen. Jag säger till honom att jag inte vill ha någon kk relation med honom och då säger han att "nej det kan vara vänskap, du behöver inte alltid tänka så snuskigt"

    Så jag sa till hobom det går bra om vi är vänner så länge vi är överens.

    Jag börjar undra om han verkligen är intresserad av mig och om det jag känner för honom faktiskt är ömsesidigt bara att han har svårt att visa det (?)

    Vad tror ni? Kan jag testa honom på något sätt??

  • Anonym (anonym 1)
    Tecum skrev 2018-01-29 10:48:31 följande:

    Men vad känner DU för honom? Nu låter det som att du är intresserad av en seriös relation snarare än vänskap. 

    Jag tror att han är intresserad av dig och öppen för mer än vänskap men att han anpassar sig till dig då du verkar så avvaktande och osäker. Så försök inte testa honom utan umgås som vänner och känn av hur det är och vad du egentligen vill.


    Vill ha en seriös relation med honom men jag antar att det börjar genom vänskap istället för att planera vad som kan/kommer hända. Varför jag sa att jag ville testa honom är för att han kanske bara egentligen är ute efter sex och vill försöka igen, man vet ju aldrig med dagens killar. Jag får helt enkelt bara avvakta och ge min trötta hjärna en paus
  • Anonym (anonym 1)
    Pope Joan II skrev 2018-01-29 09:20:27 följande:

    Varför duger inte vänskapsinviten åt dig då? Du har ju inte själv några starka känslor för honom?


    Den duger, det gör den. Det blir bara konstigt när vi precis bestämt att vi ska vara vänner, så ska han förklara hur gullig och mysig jag är och så vidare. Då känns det som att han vill något mer men ändå inte? Vetifan alltså...
Svar på tråden Det kändes som att jag blev våldtagen! Vad vill han egentligen!!!