• Anonym (Va?)

    Det kändes som att jag blev våldtagen! Vad vill han egentligen!!!

    Utifrån din text har jag väldigt svårt att utläsa att det skulle förekommit ngn form av övergrepp...

    Det låter dock som om du skulle behöva jobba med dina personliga gränser, kanske? Låter som du skapar knepig lägen, när du upprepade ggr börjar ha sex med en kille, sen avslutar, sen börjar igen, sen avslutar. Etc. Det låter som om det kan skapa svåra lägen både för dig och för en partner...

    Gör så att du BARA har sex, när du känner dig 100% säker på att du vill det. Och inte annars. Och vill du inte ha sex, så är nog det bästa att säga tydligt: Nej, jag vill inte. Det är det bästa och säkraste för dig själv, att vara tydlig.

    Sen ifall en kille har bokat hotellrum eller ej, spelar ingen som helst roll! Det är DIN vilja att ha sex eller ej, som är det viktiga. En kille kan ha köpt ett privatplan och en herrgård till dig, det ger honom ändå ingen automatisk rätt till din kropp. Det är du som säger ja eller nej. Men ett bra tips är att försöka reda i vad man själv vill, så att man tydligt kan förmedla detta till andra.

  • Anonym (Va?)
    Anonym (anonym 1) skrev 2018-01-28 18:59:38 följande:

    Jag vill fortsätta träffa honom men vill inte vara hans kk då jag tycker om honom och vill ha mer än en sån relation. Jag vet inte vad jag ska göra, och nu kanske han tycker jag är väldigt skum också för den delen.


    Du kan ju testa att säga/skriva något om att:

    " Hej, allt bra? Sorry att det blev så konstigt sist, jag var osäker på vad jag ville. Men vill gärna fortsätta träffa dig, i form av att dejta varann. Jag vet dock redan nu att jag inte vill ha en KK-relation med dig, så om det är nåt sånt du skulle vilja, så är jag inte rätt person. Men som sagt i annat fall ses jag gärna igen.. :) "

    Det är ju djärvt att skriva så, men kanske det som krävs för att rätta till det om det blivit knepigt mellan er nu.. ?
  • Anonym (Va?)
    Anonym (anonym 1) skrev 2018-01-28 19:16:29 följande:

    Förstår precis vad du menar men sanningen är den att jag har pratat klarspråk med honom och frågat han tidigare vad han vill ha utav relationen men då sa han att vi kan ta det som det kommer. Men jag får en känsla av att han bara är så blyg när han är med mig, jag är väldigt social öppen av mig, han är gullig mot mig kramar pussar mig och skriver till mig varje dag men samtidigt tar jag en risk att kunna bli sårad. Har varit i ett förhållande tidigare och inte haft sex på över 1 år för att jag inte känna den där bekvämligheten jag hade med mitt ex, jag kan inte ha sex med vem som helst då jag anser att sex är något man ska ha med en person man ser något långsiktigt med... varför jag höll på så mot honom kan vara för att jag kände att jag bara ville få det överstökat, för att jag orkar inte bry mig längre men när det kom till kritan så kunde inte kroppen slappna av för att det kändes att allt gick för fort fram. Hur hanterar man det egentligen... jag vill inte fråga honom igen vad han vill för jag vill inte han ska känna att jag är för på och desperat.


    Det är svårt att veta vad en relation kommer att utvecklas till. Det låter nästan lite som att du skulle önska garantier på att han är kär i dig, och kommer att ha ett långvarigt förhållande med dig, innan du har sex med honom. Sånt är svårt, för även om ni väntar ett bra tag, så skulle ju hans känslor kunna försvinna ändå, på ett ögonblick, när som helst. Så att vänta med sex ger ingen garanti för att inte bli lämnad/sårad.

    Med det sagt, så kan man ju ändå öka sina chanser för att det ska gå den väg man vill, genom att vänta ett tag med sex och fokusera på att lära känna varann. Man kan även vara ärlig med det i början och bara ge det som en information, att "Jag är en person som gärna väntar med sex tills jag känner att en relation börjar bli seriös." Så får man se om den andra personen är med på det, eller om de är annorlunda än en själv och kanske är en sån som inte orkar vänta. Finns rätt intresse/känslor, så orkar nog de flesta vänta ett tag. Om personen inte vill vänta, så får man släppa varann o gå vidare.

    Generellt har jag personligen inte så goda erfarenheter av killar som säger att "Vi kan ta det som det kommer", när det gäller frågan om de är ute efter en seriös relation eller ej.... Min erfarenhet är att såna killar tyvärr oftast inte är så seriösa och vill hålla många dörrar öppna för olika möjligheter i dejtingvärlden...

    (Däremot om han sa "Vi kan ta det som det kommer", gällande just SEX, så är det ju bara positivt! Då visar han ju att han inte bara är ute efter sex. Men som jag tolkade det du skrev, så sa han det mer i relation till vad han vill i allmänhet, med er två).
Svar på tråden Det kändes som att jag blev våldtagen! Vad vill han egentligen!!!