Inlägg från: Anonym (Den bittre mannen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Den bittre mannen)

    Hur motverkar man bitterhet vid nät - dejting?

    Ja jag har blivit bitter. Ständigt får jag avslag från tjejer på dejting - sidor, ingen som vill prata, ingen som gillar min profil, ingen som svarar (ok 1 på 20 kanske men det är ju väldigt dåligt)..De är som att det är lönlöst att vara med på dejting - sidor, och nu när jag börjar bli bitter så går det ännu sämre för det kommer smitta av sig när jag nät - dejtar.

    Hur blir jag mindre bitter? Och hur kan jag få bättre lycka på nät - dejtingen?

  • Svar på tråden Hur motverkar man bitterhet vid nät - dejting?
  • Anonym (Den bittre mannen)
    SofieJ skrev 2018-02-13 00:33:24 följande:

    Om man som tjej ser okej ut så totalt bombarderas man av meddelanden från olika killar.

    Du måste sticka ut. Ta dig tiden att skriva personliga meddelanden.

    Och - tråkigt men sant. Håll dig till tjejer i samma klass som du själv när det kommer till utseendet.


    Sticka ut? Ok inte det lättaste... På foto också menar du?

    Hur då samma klass? Som ser ut som mig? Vem man tycker är snygg och inte är ju nästan helt subjektivt. 

    Men ok, säg det är en supermodell, varför kan inte en ful kille kontakta en supersnygg? Ska det vara sån ytlighet som bestämmer vem man blir ihop med? Personlighet och intelligens är väl ändå det som räknas mest! Jag vill då inte bli ihop med en nöt.
  • Anonym (Den bittre mannen)

    Ursäkta om jag är så bitter av mig....

  • Anonym (Den bittre mannen)
    Anonym (snygg hane) skrev 2018-02-13 01:38:45 följande:
    Nej det är inte personlighet och intelligens som räknas initialt i dejtingstadiet. Det är färggrannaste fjädrarna som vinner.

    Mest attraherande posen, mest berörande orden, mest attraktiva egenskaperna, mest övertygande inviten och vem som bekräftar kvinnan mest.

    Jobba på de delarna framför allt intressanta och snygga bilder. Kvinnor går mycket på sånt precis som killar. Tänk på vad du själv gillar och tänder på så har du kanske svaret. Kvinnor vill ha attraktiva män...oavsett hur de själv ser ut, och absolut inte bittra sådana.
    Jag tänder på tjejer som har nåt under pannbenet, tjejer som har ögon och leende som utstrålar snällhet och vishet och visst självförtroende. Jag vill inte ha en ful tjej nej, men det räcker att hon ser någorlunda fin ut på fotona, för jag vet att när man träffas, det är då det räknas. Många blir inte så bra på foton som de är i rörelse i verkligheten, och många lägger upp väldigt bra foton på dejting - sidor som inte stämmer helt med hur de ser ut IRL. 

    Men likväl är det svårare än svårast att få kontakt med tjejer. Kanske det är min profil - sida som är fel. 
  • Anonym (Den bittre mannen)
    Anonym (T) skrev 2018-02-13 09:44:56 följande:
    Anonym (Den bittre mannen) skrev 2018-02-13 02:41:00 följande:

    Jag tänder på tjejer som har nåt under pannbenet, tjejer som har ögon och leende som utstrålar snällhet och vishet och visst självförtroende. Jag vill inte ha en ful tjej nej, men det räcker att hon ser någorlunda fin ut på fotona, för jag vet att när man träffas, det är då det räknas. Många blir inte så bra på foton som de är i rörelse i verkligheten, och många lägger upp väldigt bra foton på dejting - sidor som inte stämmer helt med hur de ser ut IRL. 

    Men likväl är det svårare än svårast att få kontakt med tjejer. Kanske det är min profil - sida som är fel. 


    Haha.

    Så du vill inte heller ha någon du tycker är ful men om en kvinna vill inte ha dig för att hon tycker du är ful då är hon ytlig osv.
    Nä vem vill ha en ful person. Men du menar ful i kanske nåt så där ytligt som de flesta antar? Jag menar att någon blir snygg i mina ögon om hon har en bra personlighet osv. Någon JAG tycker fin lär kanske inte du tycka är fin. Vad spelar det för roll att diskutera det i så fall. Det är subjektivt vem vi tycker är fin!
  • Anonym (Den bittre mannen)
    Anonym (Ak) skrev 2018-02-13 09:30:13 följande:

    Eller så kan du bara acceptera att tjejer inte är intresserad av dig. Det måste du respektera. Det är inte en mänsklig rättighet att alla män ska ha en kvinna.


    Ett JÄTTE BRA förslag på min fråga om hur jag blir mindre bitter. TACK!
  • Anonym (Den bittre mannen)
    Fjäril kär skrev 2018-02-13 07:37:36 följande:

    För att jag som tjej ska fastna för en profilsida krävs det en genomtänkt text. Något som fångar mig, kanske en fyndig formulering , en liten anekdot om något, osv.

    Det du skriver är ju första intrycket.

    En text full av klyschor och allmänna formuleringar är ointressant.


    Det låter bra och rätt!
  • Anonym (Den bittre mannen)
    Anonym (T) skrev 2018-02-13 10:27:35 följande:
    Precis. Men jag menade givetvis ful enligt just individen som väljer.

    Och utsidan och insidan behöver inte ha något samband alls.

    Man kan välja bort någon man tycker är ful på insidan och personen själv har ingen självinsikt och tror att hen har en jättefin personlighet och den som nobbade henom är ?ytlig? ...

    Jag har träffat många bittra ofrivilliga singlar som ständigt skyller på andras yttlighet och brister att de blir nobbade när i själva verket beror på deras beteende och personlighet och inte utseende , utbildning , ekonomi osv. de själva skyller på .

    Nackdelen med detta att de försöker inte ändra sig / förbättra sig utan förblir bittra och gnälliga singlar i all evighet.
    Hur kan jag förbättra mig då så jag inte förblir mer och mer bitter?
  • Anonym (Den bittre mannen)
    Anonym (Blomma) skrev 2018-02-13 12:08:22 följande:

    Du måste helt enkelt vänta på att komma i kontakt med tjejen som får alla tusen arroganta intetsägande brudar att vara grus i jämförelse, så var det för min pojkvän när jag hörde av mig till honom det var som en ren uppenbarelse, första tjejen som :

    1. Skrev först och var öppen trevlig och behandlade honom bra så han kände sig viktig

    2. Skrev långt och engagerat till honom så han kände sig speciell och 100 % prioriterad

    3. Jag hörde av mig lika mycket som honom det bara flöt på

    Detta fick hans bittra mur att bräckas inom inloppet av några sekunder, tyvärr är jag inte den stereotypa sorten av kvinna man möter, av egen erfarenhet vet jag att kvinnor och tjejer faktiskt fått för sig att de ska verka upptagna ointresserad aldrig höra av sig först aldrig vara öppen först och då ska de få männen att jaga, fått höra av tjejer att de har som regel att aldrig göra av sig till männen, det funkar på vissa män men dessa män vill inte ha kvinnan i sig, utan bara ha alla kvinnor de vinner för stunden. Vinsten är poängen, inte intresset för personen så kvinnor förlorar å det i slutändan och de missar de finaste männen in My opinion.

    Jag har faktiskt haft kontakt med män i just exakt din sits och jag stöttade de i hela bitterheten över kvinnors nonchalanta oattraktiva beteende, jag minns inte vad jag sa till de i detalj men jag minns att det var något jävligt bra för de blev jätteglada och positiva och slängde bitterheten åt väggen. Mycket var nog att jag faktiskt var en kvinna som inte var ett drygt as.

    Mina tips i allmänt är dessa i alla fall:

    1. Låt ingen tråkig mupp-brud göra dig bitter Keep The Good vibrations för det finns tjejer likt mig som förtjänar att få se ditt ljus och då måste du vara öppen och fullt entusiastisk!

    2. Du ska fokusera på det du vill se mer av, sök möjligheter och släpp och undvik lägga energi på allt du bara finner tröttsamt. Varje tjej som avvisar dig är hinder mindre för den där superkvinnan du jävlat ska hitta! Se avvisningar som ogräs, bot med skiten för du ska plantera färgstarka vackra blommor!

    3. Tänk att du investerar i dig själv och din framtid genom att alltid ha en vänlig attityd i dina meddelanden.

    4. Ju mer personlig och öppen du lägger ut dig desto större är möjligheterna att du blir sedd bland de 3000 meddelanden från män som kvinnor får. Ett "hej :) hur mår du?" "Tja? Vad fin bild hur är läget idag?!:)" Finns det redan 800 ST av så vill du bredda chanserna måste du vara kreativ i hur du skriver.

    5. En kvinna låtsas vilja ha komplimanger för utseendet men många vill innerst inne överraskas av något du upptäcker på djupet, deras intressen något unikt i deras presentation, en koppling du har till något som står om de, t.ex, musiken, filmer de sett, platser de rest till, det de studerar, det de jobbar med, där de bor, ja vad som helst, grotta ner dig och var den mannen som såg MER än hennes snygga kropp och ansikte för de männen är de som får svar.

    Detta kanske var till hjälp :) Lycka till och kom ihåg, att bli bitter pga nonchalanta brudar är som att undvika plantera blommor om det finns ogräs, ryck bara bort skiten! :)


    Vilket informativt och välformulerat inlägg! Jobbar du som dating - coach eller liknande tro? 

    Är det dåligt av en kille att skriva i sin text om sig själv att han är omtänksam? Tjejer vill ha en omtänksam kille förstås, men det kanske låter för mesigt att skriva det.

    Ok, jag ska tänka på alla nobbningar som ogräs framöver! Skrattande
  • Anonym (Den bittre mannen)

    Är det fel att skriva något man föredrar hos någons utseende i sin profiltext? Jag menar folk är så ytliga, men alla verkar vilja dölja det, men det är ytliga ÄNDÅ. Så varför dölja det och leva i en falskhet? 

    Är det fel att skriva att jag gillar kvinnor som har stora hängiga bröst, men att det förstås INTE är ett krav? Men att det är en preferens jag har som kan göra vårt sexliv bättre. 

Svar på tråden Hur motverkar man bitterhet vid nät - dejting?