Inlägg från: Anonym (Den bittre mannen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Den bittre mannen)

    Hur motverkar man bitterhet vid nät - dejting?

    SofieJ skrev 2018-02-14 23:02:45 följande:
    Vad bra att du ger dig ut och undersöker flera möjligheter! Så himla modigt :) Tyvärr blir det ju gärna så att de som tar för sig är de som vinner - i alla fall kortsiktigt - men det betyder inte att tjejerna faktiskt gillar de killarna mer. Kämpa på!
    Tack Sofie! Jo så är det väl...
  • Anonym (Den bittre mannen)

    Det var så tragikomiskt också... Medan de var i baren och drack sin drink så satt jag och tecknade lite figurer på ett papper (är bl a serietecknare), så jag tänkte att jag kunde imponera lite med mina tecknartalanger (vilket sällan funkar!). De kom tillbaks och de tyckte dem var så fina, så säger han till tjejen "Men det är ju du!" och pekar på en mus jag tecknat... Det var förstås en sexanspelning.

    Det var efter det jag gick, hade tappat allt självförtroende vid det laget. Men jag får hoppas att de hade en trevlig kväll efter det.

  • Anonym (Den bittre mannen)
    Anonym (Blomma) skrev 2018-02-15 00:05:02 följande:
    Tappa inte dig själv för att du var en fin person som inte behövde spela, men jag lovar att du lätt sänder ut "snäll och gullig" mer än "snygg och självsäker" och då blir du för kvinnor mer som en manlig vän eller betjänt.

    Bara för att experimentera. Tänkte du på vad som skilde dig och mannen åt som hon valde, i övrigt? Er klädstil? Kroppspråk? Tonläge på rösten? Hans gester? Var han fysisk mot henne? När ? Hur? Rent utseendemässigt var ni på samma nivå?
    Jo så är det nog. Men jag vet inte om jag kan ändra på det? Om jag ändrar mig till att verka mer åt det dominanta hållet då är jag ju inte mig själv, och frågan är om det ens kommer att hålla. Men, jag ska iaf akta mig för nämna att jag är snäll. För att säga att man är snäll har jag lärt mig betyder att man kanske är en mes. Jag ser mig själv inte som en mes eller dörrmatta. Jag har väl bara naivt trott att tjejer gillar snälla killar framför tuffa dominanta killar.

    Jag och mannen hade ung samma energi tror jag beträffande hur spontana och utåtgående vi var och ung samma ålder. Men Han såg nog mer snygg ut och jag mer gullig ut. Han var större och mer maskulin i sitt utseende. Han pratade rappare än mig (jag kan bli lite långsam i mitt prat) och han överröstade mig ofta.Han satt mitt emot oss så han var därför inte fysisk. Han hade en skjorta och jag en tröja och t-shirt under, men det tror jag inte avgjorde nåt. Mitt kroppsspråk är alltid en katastrof då jag när jag ska säga något jag inte har tänkt ut fullt så gestikulerar jag väldigt. Det är mitt sätt tänka, jag tänker med hela kroppen Glad Jag antar att tjejer inte tycker det är så självsäkert. Men hoppas det finns tjejer där ute som gillar min typ av personlighet.
  • Anonym (Den bittre mannen)
    SofieJ skrev 2018-02-15 01:49:02 följande:
    Är 80-talist :)
    Samma här!
  • Anonym (Den bittre mannen)
    Anonym (Johannes) skrev 2018-02-15 10:36:28 följande:
    Nåja, att tjejen blev imponerad av honom betyder INTE att hon faktiskt ville ha honom. Eller hur?

    OM hon valde honom betyder det inte heller att det funkar i längden.
    Nä det är sant. Men det som fick mig att gå var när de båda gick bort för att köpa en drink, bad mig vänta för de skulle komma tillbaks (hon hade sin jacka vid stolen), och sen kommer de inte utan när jag går upp och letar efter dem så står de vid baren och dricker drink och pratar. Det fick mig verkligen att känna som en dörrmatta eller deras "betjänt".

    Men jag är ändå nöjd med kvällen då jag fick träffa många och fick mer erfarenhet.
  • Anonym (Den bittre mannen)
    Fjäril kär skrev 2018-02-15 09:51:57 följande:
    Här är det tydligt precis det jag skrev bara något inlägg högre upp, VEM du letar efter.

    Jag blir mer övertygad om att du letar helt fel tjejer och letar egenskaper som faktiskt inte passar dig.

    Helt övertygad om att det fanns tjejer på träffen som precis som du inte blev upptäckt. Istället för att hänga på tjejer som blir bländad av högljudda killar kanske du borde se dig omkring och prata med den tjejen som är mer lik dig själv.

    Jag förstår att det är lätt att dras till personer som har egenskaper man själv saknar/vill ha, men det betyder inte att det är rätt egenskaper att leta efter.

    Kaka söker maka heter det ju och precis så är det.

    En tjej med något innanför pannbenet vet bättre än att falla för en högljudd och skrytsam person.
    Ja det låter klokt. Man får inte vara för olik varann för då kommer man väl gå varann på nerverna i ett förhållande. Frågan är var jag hittar såna tjejer som liknar mig för jag tycker nästan aldrig jag träffat någon som gör det. Kanske letar på fel ställen?
  • Anonym (Den bittre mannen)
    Fjäril kär skrev 2018-02-15 11:21:33 följande:
    Kanske mer letar på fel sätt. Du ska nog utgå ifrån dig själv och hur DU är . Sök dina egna egenskaper när du söker tjej.

    Du ska ju ha nån som matchar ditt liv och som passar in i ditt sätt att leva.
    Ok ja jag lever nog mitt liv lite annorlunda än andra, vill ha mycket egentid och blir ofta trött av att umgås med någon under för lång tid... Samtidigt saknar jag att vara tillsammans med någon. Kanske någon som söker särboförhållande då.
  • Anonym (Den bittre mannen)
    Anonym (snygg hane) skrev 2018-02-15 12:37:43 följande:
    Man söker väl efter det som intresserar och tänder en. Kan ju inte ta nån bara för att..annars blir det ju läget att hamna i fel relation och vilja ta sig ur men inte våga och må dåligt för det!!

    Tjejer gillar de män som vågar uppvakta dem och att inte dricka alkohol kan vara ett stort minus för många..Får en känsla av att de som inte nyttjar alkohol, har lite svårt att tappa kontrollen överlag eller haft alkoholproblem tidigare, inte så attraktivt något av det kanske?
    Jaså det var nytt för mig. För mig är det ett stort minus om tjejer dricker alkohol mer än ung 2 glas, om de är över 30. Visst finns det undantagsfall, men ja man märker beteendet. Glas efter glas med alkohol, blir mer och mer snurrig och risk för att göra bort sig eller i värsta fall bli utnyttjad. Det kan också vara ett tecken på beroende eller början till beroende.

    Jag tänker också om man behöver ta till alkohol för att kunna socialisera eller ha roligt så kommer dem tjejerna generellt sett inte funka med mig.

    Jag har druckit mycket när jag var runt 18-25, som många har gjort. Men efter det har jag vuxit till mig och håller mig till ett eller två glas max. Jag är inte nykterist, men dricker sällan och denna kvällen valde att inte dricka något. Så anledningen till att jag väljer att inte dricka är inte för jag inte törs släppa kontrollen utan för att jag anser att jag inte behöver alkohol för att ha kul eller för att kunna prata med andra.

    Man kan också se det som om man vågar säga nej till alkohol i ett sällskap där alkohol serveras och alla dricker så visar det på att man är modig som vågar gå emot normen.

    Men jag håller med om att det KAN också signalera att man varit alkoholist, speciellt då vi lever i ett samhälle där man förväntas dricka så fort där serveras alkohol.

  • Anonym (Den bittre mannen)
    Anonym (Heppsson) skrev 2018-02-15 13:53:06 följande:
    Jag hörde detta på Aktuellt ett par minuter innan jag skrev inlägget. Ungdomar är mindre intresserade av nätdejting fick man också veta. De vill ha mer trygghet (det är ju också pga otryggheten som färre kvinnor finns på dessa siter).
    Ja här hittade jag faktiskt en annan undersökning från 2016, vet inte hur förlitlig men den säger att det är bara 18 % mellan 26 - 35 år som använder dejtingsidor.

    www.soi2016.se/dejting-pa-internet/

    Det var inte så mycket. Konstigt ändå. Vad beror det på? Folk är ju så mycket på nätet så det borde bli naturlig väg att gå. Det kanske är både män och kvinnor som hoppar av för kvinnorna är det så många äckel som messar dem, för män så får de så få svar och sällan nån som skriver till dem att de ger upp.

    Andel kvinnor män på dejtingsidor som match o mötesplatsen har jag för mig är ganska lika. Där jag var igår var det fler kvinnor än män.
Svar på tråden Hur motverkar man bitterhet vid nät - dejting?