• Anonym (M)

    Det här med att självmordsstatistiken är högre bland män

    Ja, fast å andra sidan så föraktar ju många män kvinnor och deras kamp mot mansnormen. Det är bara att läsa här på FL hur  män (och även kvinnor) ser ner på kvinnor som kämpar för jämställdhet.

    Så hur vill männen ha det? 

  • Anonym (M)
    Johnnyorange skrev 2018-02-15 20:05:03 följande:
    Fast feminism som den ser ut idag skapar bara hat, den har väldigt lite med riktig jämställdhet att göra. Den handlar bara om att utmåla alla kvinnor som offer och alla män som förtryckare. Det finns ingen nyansering utan allt är bara svart eller vitt.
    Så hur vill männen ha det då?
  • Anonym (M)
    Johnnyorange skrev 2018-02-15 20:43:07 följande:
    Det skiljer sig från man till man precis som från kvinna till kvinna, du kan inte bara fråga hur männen vill ha det.

    Jag kan bara svara för mig själv, jag vill ha jämställdhet, men man uppnår inte jämställdhet igenom att beskylla alla män för all ondska i världen.  
    Och man uppnår inte jämställdhet genom att säga att alla män beskylls för all ondska i världen. Dessutom är det inte sant.

    Men du kanske tillhör den kategori män som hellre sitter på nätet och gnäller än engagerar dig för att kunna förändra?
  • Anonym (M)
    Johnnyorange skrev 2018-02-15 22:38:39 följande:
    Må så vara men dessa bloggkändisar påverkar media och många enskilda individer med sitt hat. 
    Nej, det gör dom inte. De allra flesta läser inte deras bloggar. Däremot gör du och många andra män det, män som redan från början är kritiska till jämställdhet och feminism. Och då får ni vatten på er kvarn...
  • Anonym (M)
    Johnnyorange skrev 2018-02-16 11:50:35 följande:
    Jo det är många feminister som följer dessa bloggare. Zara Larsson har ju dessutom fått mycket utrymme i media. Hon blir hyllad för sina extrema åsikter. Hon får ju dessutom en stor plattform att uttrycka sig eftersom hon är artist.
    Fast nu styr inte Zara Larsson Sverige.

    Hennes åsikter är inte mer extrema än de flestas, hon hatar män som våldtar. Hon hatar inte män generellt. Det har hon även förklarat. Problemet är att du inte vill tro på det.

    Om du tror att det är Zaras Larssons fel att självmordsstatistiken är högre bland män än kvinnor, så har du missuppfattat det hela totalt.

Svar på tråden Det här med att självmordsstatistiken är högre bland män