• Pussan

    Varför bryr män sig så lite om kläder och utseende generellt?

    Har samma undran som TS. Har skrivit det förut i en annan tråd och fick mycket skit för det, men jag står för det; alldeles för många svenska karlar är alldeles för slafsigt klädda. Förstår inte hur man kan visa sig på stan i urtvättad t-shirt, mjukisbyxor och foppatoffor - snacka om avtändande!

  • Pussan

    Detta hade ju kunnat vara en rätt intressant fråga att diskutera. Om inte New Dawn och Ovädersmannen hade kidnappat tråden med sida efter sida med privat käbbel. Kan ni inte skriva direkt till varandra i stället så vi andra slipper läsa allt detta? 

  • Pussan
    New Dawn skrev 2018-02-26 22:55:22 följande:
    Du är fri att skriva inlägg och debattera här .Du var bla väldigt aktiv i en tråd om mäns klädsel tidigare och där tog du mycket plats och debatterade med någon du inte var överens med...
    Tack för det
    Jo då har jag skrivit många inlägg i många olika trådar, men jag har aldrig varit i närheten av er frekvens. Givetvis ska vi alla debattera och framföra våra åsikter, men jag får uppfattningen att era inlägg till stor del går ut på att bevisa att den andre har/är/tycker fel. Och det blir tröttsamt - tycker jag alltså
  • Pussan
    New Dawn skrev 2018-02-28 10:24:06 följande:
    Du behöver inte läsa.

    Vi har slutat debattera för övrigt. Om du nu tycker detta ämne är intressant skulle jag rekommendera dig att lyfta tråden genom att skriva inlägg som intresserar. Du har ju skrivit 20 inlägg i detta ämne i tråden "svenska killar är botten" om hur dåligt män klär sig, så du har ju mycket åsikter i frågan. Du kan ju tex citera någon av de som skrivit tidigare i tråden och bygga vidare så.

    Du får gärna hacka på mig, precis hur mycket du vill, men jag tror inte det kommer få igång debatten.
    Ta inte allting så personligt!
    Att jag skriver ett inlägg om att jag tycker att det är tröttsamt med sida efter sida efter sida med två personer som hela tiden försöker förklara hur fel den andre har innebär inte i min värld att jag ¨hackar på dig, precis hur mycket jag vill¨. 
    Däremot tycker jag att ni två hackade på varandra
  • Pussan
    New Dawn skrev 2018-02-28 10:24:06 följande:
    Du behöver inte läsa.

    Vi har slutat debattera för övrigt. Om du nu tycker detta ämne är intressant skulle jag rekommendera dig att lyfta tråden genom att skriva inlägg som intresserar. Du har ju skrivit 20 inlägg i detta ämne i tråden "svenska killar är botten" om hur dåligt män klär sig, så du har ju mycket åsikter i frågan. Du kan ju tex citera någon av de som skrivit tidigare i tråden och bygga vidare så.

    Du får gärna hacka på mig, precis hur mycket du vill, men jag tror inte det kommer få igång debatten.
    Aha, sorry!
    Jag hade faktiskt glömt vad den tråden hette, så tack för påminnelsen. När jag läser om den nu så ser jag att jag var lite syrlig mot dig där på slutet, får be om ursäkt för det. Skulle så klart inte varit det om jag visste att du skulle ta så illa upp,
  • Pussan
    Richard1986 skrev 2018-03-07 14:28:55 följande:

    Ser alltid till att kläderna är hela och nytvättade. Handlar i huvudsak på Dressman och MQ. Även en del på postorder. Rakar och duschar mig varannan dag (om jag inte tränat eller blivit väldigt svettig av annan anledning under den där dagen emellan, då blir det givetvis dush direkt efteråt) och klipper håret var 6:e vecka.

    Vet inte riktigt om jag kan göra något mera men mottager tacksamt tips isåfall haha


    Du ska inte raka dig så mycket. Skägg är manligt och sexigt...
  • Pussan
    Anton Chigurh skrev 2018-03-04 15:06:41 följande:
    Sicket JÄVLA sketsnack. Herre.....Jävla.....GUD alltså. Du får fan skärpa till dig, Yootoo. Ordentligt. Maken till dynga var det längesen jag skådade. Väldigt längesen. Jaja, lite tillfällig sinnesförvirring kan ju drabba även den bästa, se bara på Ture Nässén...!

    Så du ÄR INTE ensam, Yootoo. En tröst, måhända, i sammanhanget. Hoppas jag.

    Kvinnor väljer kläder/sminkar sig utifrån andra kvinnors tycke och smak, JA. Men det handlar tamejfan lika mycket(minst)om vad männen hon möter tycker. Och då menar jag inte att kvinnor är ute efter att männen skall sukta efter att......idka sexuella(och i vissa prästers ögon)oanständiga.......handlingar. Med kvinnan ifråga. NÄ. Kvinnor vill kort och gott se bra ut i sin medmänniskors ögon. Och det innebär att kvinnan klär sig, OCH sminkar sig, snyggt för att göra ett någorlunda propert intryck på andra kvinnor. OCH ANDRA MÄN.....

    Nu behöver man inte vara professor i retorik för att förstå att du skriver som du gör ENBART för att provocera, Yootoo....!

    Att jag lägger tid på att svara dig, det beror endast på att jag är så jävla snäll och tänker på alla FAMILJELIVSMEDLEMMAR som faktiskt tror att du menar allvar.

    Ren välgörenhet från min sida. Således.

    Mvh //Anton
    Du är utan konkurrens den som uttrycker dig mest omoget på hela FL. Direkt patetiskt att inte kunna skriva ett inlägg utan en strid ström av svordomar och invektiver. Det finns nog knappast någon som tar dig på allvar.
  • Pussan
    Anton Chigurh skrev 2018-03-08 23:32:11 följande:
    Det är väl därför jag är så omåttligt populär. Vilket jag är. Och det vet du att jag är.

    Och jo, fler än du vill veta om, Pussan, tar mig på allra största allvar.

    Fast du har varit med så länge. Så det VET du redan. Sååå, du kan lägga ner dina patetiska försök här. Du har redan förlorat mot mig. Innan jag ens börjar ge igen på allvar.

    Jag är helt enkelt bättre än jag vet.....!
    Bra gjort! Fem hela rader utan svordomar. Det finns kanske hopp i alla fall
  • Pussan
    villbusa skrev 2018-03-09 11:48:02 följande:
    O absolut en av de läskigaste trenderna jag känner till.... svettigt kliar o allmänt otrevligt med massa hår i ansiktet.. nej för mig är det trimmer på skallen o hyvel på hakan oavsett vad andra tycker. Det är min stil.....
    OK, man ska absolut ha sin egen stil. Fast jag gillar män med skägg...
  • Pussan
    Anonym (Ovädersmannen) skrev 2018-03-09 21:57:38 följande:
    Jag tror den här Anton inte är på allvar, han har tagit nick efter en fiktiv yrkesmördare och är som sagt i en helt annan klass av otrevlighet. Troll skulle jag tro, bäst är att inte besvara hen alls. 
    Du har nog rätt
  • Pussan
    Anonym (Ovädersmannen) skrev 2018-03-09 14:52:13 följande:
    Usch  nej, den här skäggtrenden... avskyr den verkligen. Vart kommer den ifrån? Hillbillis från USA??  
    Det kommer verkligen inte från varken USA eller Mellanöstern, som också föreslagits. Alla män har väl skäggväxt? Det är manligt, helt enkelt, och jag tycker att det är sexigt
  • Pussan
    Anonym (Gulligt värre) skrev 2018-03-09 21:38:41 följande:
    Anonym (Ovädersmannen) skrev 2018-02-22 14:23:58 följande:

    Jag har skrivit till dig "New Dawn" att jag blev ledsen över hur du uttryckte dig mot mig, men ändå så fortsätter du ännu mer att beskylla mig för både det ena och det andra. Varför gör du det?

    Alla kan vi skriva fel eller klumpigt en gång, och då tycker jag man ska få en chans att rätta till det och förklara hur man menade. Ibland kan det vara missförstånd eller ibland kan man behöva en fingervisning.

    Det du skriver till mig är inte alls trevligt och ja det gör mig uppriktigt ledsen.


    Det är ett inarbetat mönster dom har. Följ forumet en längre tid ska du se. Du ska inte ta illa upp eller bli ledsen av deras påhopp! Dom det är synd om är de själva, man kan nog inte må särskilt bra av att systematiskt skifta fokus till personliga förolämpningar om andras åsikter skiljer sig. Ha en fin kväll!
    Det stämmer bra det du skriver, när jag nu tänker efter.
    Det har framkommit i flera trådar de senaste månaderna. Så bäst att bara ignorera, helt enkelt
  • Pussan
    Anonym (Gulligt värre) skrev 2018-03-10 09:54:34 följande:
    Har det varit genomgående smak för dig eller skulle du säga det infann sig i en viss ålder?
    Jag har nog ¨alltid¨ gillat skägg. Så länge som jag har varit intresserad av killar i a f...
  • Pussan
    Anonym (Ovädersmannen) skrev 2018-03-10 14:53:36 följande:
    Jo men det är ju en trend som kom för några år sedan, med just ett stort skägg, som inte varit förut. Intressant var den trenden kommer från. Tidigare var det väl en annan typ av skäggväxt eller ingen alls som var trendigt.
    OK då förstår jag bättre. Det där med ett stort skägg är ju inte min melodi alltså, typ som en ayatollah. Det är inte den typen av skägg jag gillar utan mera kortare, mera ¨manligt¨  -  som jag ser det alltså
Svar på tråden Varför bryr män sig så lite om kläder och utseende generellt?