Inlägg från: Mascaraklumpar |Visa alla inlägg
  • Mascaraklumpar

    Flyga med 2åring

    Olika vad flygbolagen har för regler. Med vissa måste man reservera plats (och betala för det) då man flyger med barn, med andra behövs det inte. Teoretiskt kan de kanske neka er att åka med om ni inte får plats bredvid varandra när ni väl är där och planet är fullt och det inte går att lösa på ett enkelt sätt. Men ring flygbolaget och hör med dem vad som gäller.

    En två-åring måste ha egen stol, man får inte ha dem i knät.

  • Mascaraklumpar
    Krusning skrev 2018-03-02 10:20:08 följande:

    Ja, glömde svara här. Men ja det var så, jag måste betala 400kr extra för att vara säker jag hamnar bredvid min son !! Sjukt tycker jag! Är skillnad om det är ett barn på 12+ eller annat resesällskap men ett barn på två år..


    Håller helt med dig. Dock tror jag att det i 99,99% av fallen skulle lösa sig på plats även om man inte betalar. Det är liksom inte många människor som inte skulle flytta på sig så att en mamma får sitta bredvid sin 2-åring om de blev tilllfrågade (speciellt inte när alternativet är att de själva får sitta bredvid tvååringen och höra den skrika hysteriskt efter sin mamma). Vi har flygit med Ryan Air och andra lågprisbolag många gånger och det har aldrig varit några problem att inte reservera plats i förväg. Men som sagt, teoretiskt kan de förmodligen neka er att åka med om problem uppstår och den vetskapen kan förstås vara stressande.
Svar på tråden Flyga med 2åring