Inlägg från: LaPrincipessa |Visa alla inlägg
  • LaPrincipessa

    Vart resa i Europa början maj för sol?

    Är gravid och kommer vara i v.28 i början maj, vi tänkte resa en vecka till solen slutet april/början maj med vår då snart 3-åring. Vill resa till "säkra" länder då jag är gravid (ej Turkiet, Bulgarien etc) om det skulle hända ngt och helst ej flyga så långt som kanarieöarna (flyger från Malmö, max 3-4 h flyg).

    Några tips? Tänker sol o bad i pool och lite aktiviteter som stad, djurpark, awualand vid dåligt väder. Funderar på södra Spanien vid Toremollinos, men är det varmt nog med 19-23 grader ute att bada i pool som ej är uppvärmd? Tips på lite bättre hotell bra för barn (4-5 stjärnor) i denna period?

    Tack :)

  • Svar på tråden Vart resa i Europa början maj för sol?
  • LaPrincipessa

    Tack för tips! Får bli uppvärmd pool. Jag har koll på att försäkringen endast täcker tom v.28, tack ändå. Klart vi kunde åka lite tidigare, men april är ju inte så varmt. Vill inte riskera ngt, men känns inte jättesent 3 mån innan bf...

  • LaPrincipessa

    Har alrig varit på Malta så verkar spännande, billigt med. Vill ha lite runt omkring om vi har osis med vädret och det är för kallt för att bada i poolerna, satsar på hotell med inomhuspool som ni skriver. Vädret är ju så lurigt på våren i hela Europa. För några år sedan hade vi 25 grader över påsken i Malmö sen öste det ner och var 10 grader året efter.

Svar på tråden Vart resa i Europa början maj för sol?