• Anonym (kottar667)

    Varför har jag tröttnat på sex?

    Hej!

    Jag har en fundering över livet och sexlivet i synnerhet. Jag är 37 år, kvinna, har haft längre och kortare förhållanden. Jag har aldrig fått orgasm med en man. Varit nära 2 gånger men det krävs enorm koncentration för mig för att det ska funka. När jag onanerar klarar jag av det på högst 30 sekunder haha, men då är det också bara klitorisstimulans som gäller. 

    I alla fall. Jag har tröttnat på sex, och inte bara av anledningen att det är svårt för mig att komma. Jag tänker att jag nog inte är ensam om detta, vad säger ni? Sex för mig genom åren har alltid varit att killarna alltid vill, och därmed tar bort spänningen för mig (ska vi, ska vi inte?). Till viss del tjat från killar, och när man väl ligger i sängen får man vara på sin vakt och kan inte slappna av, för det har hänt mig mer än 1 gång att killen försöker få till det analt och utan att förvarna bara försöker trycka in den. Jag ser inte längre poängen med att ligga med killar. Detta förhindrar såklart mig från att ha ett förhållande. Jag vill gärna bli kär och i början funkar sexlivet bra i den mån att jag vill (även om jag inte kommer). Men efter 2 år är min lust borta. Det underlättar inte heller att killar ofta fiser och rapar och är allmänt snuskiga bara för att "nu har vi träffats så länge, nu kan vi vara naturliga". Är det någon som känner igen sig? Jag har verkligen inte hittat EN ENDA KILLE som lyckats ge mig orgasm - och jag har ändå legat med runt 30. Och jag är inte tyst om vad jag gillar, men det funkar ändå inte. Jag är less på att sex går ut på att killen ska komma "sen är det över". 

    Långt inlägg kanske... men ska livet vara såhär? Jag vill också kunna njuta av sex, och kunna slappna av utan att killen ska göra porrfilm av allting och köra in den där bak. Herregud alltså. Vad ska jag göra?

  • Svar på tråden Varför har jag tröttnat på sex?
  • Anonym (I)

    Spelar väl ingen roll hur många du försökt med, eller hur många gånger du haft sex med din nuvarande, det sitter i huvudet. Om du inte är i harmoni med dina känslor och trygg med din partner, så är det en mental spärr som kommer att hindra dig från att slappna av till fullo och därmed komma.
    När du är själv, kan du slappna av, så det är bara logiskt. Ganska vanligt har jag också för mig.

    Hur har kvaliteten i förhållanden varit? 
    Har du haft sex, med någon du haft längre förhållande med?

  • Anonym (Kelly)

    Har haft samma man i 14 år. Tog säker 4 år innan jag fick orgasmer med honom . Och nu kommer vi med varandra.

    Det handlar om att lita på sin partner och kunna slappna av med.

    Förstår inte varför du inte skaffar en partner?

  • Anonym (kottar667)
    Tom Araya skrev 2018-03-19 13:58:21 följande:
    Jag lever med en kvinna som har jättesvårt att komma. Hon klarar det ibland själv, helst då med en kraftfull vibrator, men hon har aldrig lyckats när vi är tillsammans och ej heller har jag lyckats ge henne en orgasm, trots mycket ansträngning.
    Tack så mycket för ditt svar och dina åsikter. Intressant att höra det ur en mans synvinkel. Jag tar till mig dina tips :) 
  • Anonym (Man)
    Anonym (samma här) skrev 2018-03-19 14:14:21 följande:
    Tjejen har nog redan fattat detta och ligger sannerligen inte som en död fisk vid sex, men faktumet att hon inte kan slappna av psykiskt eller fysiskt med någon man är väl ganska sorgligt i sig eller hur? Nog därför hon startat tråden för att få tips och höra om det finns andra, knappast bli blaimeshamad av någon oempatisk man!!
    Anonym (samma här) skrev 2018-03-19 14:30:26 följande:
    Är det någon som ska lägga ner så är det du!

    Hennes TS är en enda manhatsorgie, jag vidhåller att det är hennes eget fel om inte en enda av 30 killar funkat med henne.

    Råden till henne är enkla.

    1. Kom över ditt manshat.

    2. När det är gjort, men inte förr, hitta nån du verkligen gillar och som gillar dig. 

    3. Onanera med honom bredvid. Kom. Lär honom, och låt honom hjälpa till. Kom. Onanera med honom i dig. Kom. Låt honom gnugga när han är i dig. Kom. Osv...

    Hennes problem är hennes hang-ups med män, hon tycker inte om män. Det börjar där.
  • Anonym (kottar667)
    Anonym (Kelly) skrev 2018-03-19 14:36:01 följande:

    Har haft samma man i 14 år. Tog säker 4 år innan jag fick orgasmer med honom . Och nu kommer vi med varandra.

    Det handlar om att lita på sin partner och kunna slappna av med.

    Förstår inte varför du inte skaffar en partner?


    Tack för svaret och att du delade med dig. Det låter ju lovande. 
    Anledningen till att jag drar mig för att skaffa en partner igen är rädslan för att jag inte kommer komma med honom heller och att jag därför inte kommer kunna ge honom allt sex han vill ha.
    Och upplevelser jag har haft med ex: jag har ofta velat vänta i alla fall en månad innan jag har sex med en ny kille, vilket jag inte tycker är orimligt lång tid överhuvudtaget. Ett ex bemötte detta genom att slänga igen dörren i ansiktet på mig när jag skulle gå hem en kväll utan att han fått ligga. Han var 38 år så jag förväntade mig kanske mer mognad av honom. Det har gett mig känslan av att killar vill ligga direkt, och om jag då tar 4 år på mig att komma, kommer både han och jag tröttna, han kommer stressa mig även om han inte menar det.

    Men jag tar faktiskt till mig av alla era råd och ska försöka satsa på att känna mig stabil och avslappnad nog med en kille så att huvudet också slappnar av. Frågan är bara om det finns killar som orkar vänta på mig några månader. Jag har inget emot att ge oralsex, det gillar jag och det är jag bra på, så får väl ta till det under de första månaderna... 
  • Anonym (märkligt)
    Anonym (kottar667) skrev 2018-03-19 14:21:27 följande:
    Hej och tack så mycket för ditt svar! Känns skönt att någon har upplevt samma. Även om jag inte önskar det för någon av oss, såklart. 

    Jag kan känna igen mig i hang-ups angående osäkerhet på hur man ser ut, och verkligen i det där med att man oroar sig för att de ska tycka man tar "för lång tid" på sig, för det krävs lite tid för att det ska funka. Oro över utseendet har jag nog släppt nu med åldern, (killar vill ändå ligga med vad som helst, haha) men har också samma problem som du att sexlusten kan minska när jag kommer för nära en man känslomässigt. Det tycker jag är lite skumt, och trist. 
    Och det där med orgasmjägare, absolut, håller med om det. 
    Jag är också väldigt kåt i början, och gillar själva penetrationen osv, men sen är det som att det tar stopp.

    Tack för ditt inlägg! Det var givande :)
    Känner igen mig i allt du skriver. För mig har sex mest blivit lite kladdigt och besvärligt. Får också själv endast orgasm när jag fixar det själv. Det jag fetat av ditt inlägg ovan, är nog lite madonnna-horan-komplexet. Jag vill väldigt gärna ha närheten, men inte själva sexet. Helsjukt ju.
  • Tom Araya

    Har någon kille ansträngt sig och verkligen försökt få dig att komma och vilka tekniker har då provats?

    Har du funderat på, förutom detta problem med avslappning då, hur din egen teknik i att ge dig orgasm kan överföras till någon annan som ger dig stimulans?

  • Tom Araya
    Anonym (kottar667) skrev 2018-03-19 14:42:19 följande:
    Men jag tar faktiskt till mig av alla era råd och ska försöka satsa på att känna mig stabil och avslappnad nog med en kille så att huvudet också slappnar av. Frågan är bara om det finns killar som orkar vänta på mig några månader. Jag har inget emot att ge oralsex, det gillar jag och det är jag bra på, så får väl ta till det under de första månaderna... 
    Jag kan inte svara för andra, men för mig personligen så skulle jag nog tycka att några månader, om vi dejtat hyfsat frekvent under den tiden, vara i längsta laget. Men det hänger nog också mycket på vad jag känner och tror om framtiden. Att få oralsex skulle helt klart underlätta och det är något jag verkligen gillar, men det skulle samtidigt kännas konstigt att under så lång tid bara få oralsex och inte ge något tillbaka. Dock njuter jag mycket av oralsex, då helst både av att få och ge, att jag hade kunnat leva med det som enda sexuella aktivitet under en kortare period.
  • Anonym (samma här)
    Anonym (märkligt) skrev 2018-03-19 14:44:57 följande:
    Känner igen mig i allt du skriver. För mig har sex mest blivit lite kladdigt och besvärligt. Får också själv endast orgasm när jag fixar det själv. Det jag fetat av ditt inlägg ovan, är nog lite madonnna-horan-komplexet. Jag vill väldigt gärna ha närheten, men inte själva sexet. Helsjukt ju.
    Vad är det som gör att du upplever det kladdigt och besvärligt? ÄR du i en fast relation själv?

    Intressant perspektiv på varför man eventuellt slutar vilja ha sex men ändå vill ha närheten. Har aldrig tänkt på det så, har mer satt det i samband med att det infinner dig någon spärr när man kommer nära känslomässigt som för vissa kan kännas nästan incestuöst med sex? Men utan att förstå varför? Däremot föredrar jag rollen som hora hellre än madonna vilket kanske kan förklara den bristande lusten i ett längre förhållande? En hora har mer kontroll än en madonna som ska  vara fulländad, god och till lags. Det finns inga utrymmen för att vara skitig, utåtagerande och operfekt.
  • Anonym (Dyngvåt)

    Jag får fontänorgasm men om killen inte visar intresse för min njutning så försvinner all min orgasm illa kvickt och sen tillslut vill jag inte ha sex alls, jag vill inte behöva beställa någons intresse för andras glädje och njutning jag provade en gång säga "vill inte du gå ner på mig?" Men det kändes så fel, att han inte ville ett självmant att han inte hade den tanken ens men jag suger varje dag vi haft sex. Nä fy. Självupptagna män som bara ser mig som en knulldocka tappar jag all attraktion för.

    Så jag förstår att du tröttnar TS.

    Men döm inte alla män som likadana och döm inte en man för att han tillfälligt blir mindre engagerad,

    kommunikation kommunikation kommunikation!

    Sen för mig jag blir våt av en man som stöttar mig som tar halva ansvaret i hemmet som visar vardaglig romantik och omsorg och verkligen bryr sig om att jag ska må bra, så för mig sitter min orgasm i hela hans personlighet, det han gör i sängen kvittar om han inte är bra som pappa till barnen eller bra som partner för det är sånt som upphetsar mig.

    Så nej ni män som säger det, mentalt är det inte, gör mer i era förhållanden så får ni se på dyngvåta lakan.

Svar på tråden Varför har jag tröttnat på sex?