• Sendell

    Känslor

    Jag är en väldigt kärleksfull person och visar gärna det för min partner genom kramar, pussar och tafsande. Jag älskar min kille och är verkligen tänd på honom. Han slängde dock ur sig för en stund sen att han kanske skulle åka en sväng imorgon. Jag undrade vart han skulle och han sa att han hade blåballe, så han ?skojade? om att åka iväg och runka nånstans. Jag blev helt knäckt och började störtlipa. Jag känner mig ganska fräsch efter förlossningen sedan 5 dagar tillbaka, men den kommentaren gjorde att jag bara tappade allt. Jag har ett blodsprängt öga pga att jag tog i så när min son föddes. Rumpan hänger lite, håret är förstört...jag börjar se alla skavanker nu ???? känner mig helt förstörd.

    Det är så svårt att vara sexig när man blivit överkörd av en pansarvagn, men jag vill ju att han ska tända på mig och vilja ha intimitet med mig.

  • Svar på tråden Känslor
  • Sendell

    Jag blir mest ledsen för att han säger så istället för att kanske förföra mig. Jag kan o vill inte ha vaginalt sex, men det finns ju massa annat man kan göra. Men känslan jag får av honom nu är att jag är att min kropp är lite annorlunda och han kanske inte tänder på den på samma sätt. Han gillade verkligen när jag va gravid så nu kanske det inte e så eggande.

    Han älskar mig verkligen och det tror jag på, men attraktionen som alltid funnits mellan oss känns borta.

  • Sendell

    Visst är det hormoner inblandat, jag har ju precis fört! Kommentaren ?en babys eldfängda humör?, ska det vara nån pik du slängde ur dig? Jag skapade detta forum för att få hjälp, men det ska alltid vara nån som klankar ner lite.

Svar på tråden Känslor