Inlägg från: Anonym (Lala) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lala)

    Hur många är otrogna?

    Anonym (Abc) skrev 2018-03-29 09:03:48 följande:

    Om jag ny ska generalisera tror jag att kvinnor är otrogna för att deras män tar dem för givna och inte bekräftar dem på de olika sätt som kvinnorna behöver för att må bra.

    Män tror jag är otrogna pga att de vill "erövra fler" kvinnor, tänker med det lilla huvudet när de ser en vacker kvinna men kanske främst för att de inte får sex från sin partner så frekvent eller på det sätt som de skulle önska.

    Har själv varit otrogen en handfull gånger med samma person men den bittra eftersmaken av skuldkänslor gör att jag har lagt ned vänstrandet. Nu funderar jag istället på hur och när jag kan ta upp den nödvändiga diskussionen kring separation.

    För min del berodde otroheten på alldeles för lite bekräftelse på många områden och det pågår fortfarande varje dag. Går därför inte en dag utan att detta stör mig...


    Jag är övertygad om att om man tar steget till att vara otrogen, då är det primära förhållandet över. Särskilt om det är en längre otrohet med samma person.

    Så med andra ord tror jag att du gör rätt i att separera.

    Det betyder ju inte att ni kan vara ett perfekt team i allt det andra, som vänner!

    Hur kommer det sig att du var med samma person, blev ni kära?
  • Anonym (Lala)
    Verkstallandedr skrev 2018-03-28 23:27:08 följande:

    Hej,

    Hur många här är otrogna? Vänligen specificera om bi är kille eller tjej?

    Också varför är ni otrogna?

    Jag själv ligger med en annan och tar emot erbjudamde som fås..men svaret varför är svårt självklart så är det sttraktionen av kvinnan som lockar men tankarna läggs på paus ett tag med och man blir mer avslppnad och ?mättad? efter sex med annan än sin partner..

    Är det fel eller håller ni med?

    Mvh


    1) Fler än man tror.

    2) För att ens primära förhållande är över på,det romantiska planet.

    Tillägg: jag tror män är fegare än kvinnor och lämnar mer sällan sitt primära förhållande. Intalar sig själva att det var ett snedsteg, att det är ens partner de EGENTLIGEN älskar.. De är mer rädda för att bli ensamma. Efter ett tag kommer verkligheten ikapp och det är stor risk för att de är otrogna igen.
Svar på tråden Hur många är otrogna?