Inlägg från: UndrandeSökare |Visa alla inlägg
  • UndrandeSökare

    Rekommendationer och varningar gällande kliniker

    Jättebra initativ att starta denna tråd ! Jag har tyvärr läst att det är fler som blivit dåligt behandlade av just Invimed.

  • UndrandeSökare

    Jag och min man gör dubbeldonation med PGS hos Avaclinic i Riga, Lettland och jag tycker att det är en bra klinik. Vi är nöjda med bemötandet och donationsdelen. Vi fick först göra sperm dna fragmentationstest hos dem. Det är ett bättre spermaprov än vad som finns i Sverige.

    Av 13 ägg blev 12 befruktade, alla levde dag 3, och dag 5 gjordes PGS på 8st och 7st var normala kromosommässigt.

    Men de kan inget om immunproblem så den delen sköter jag med en immunklinik istället. Har gjort immunutredning i Aten och i London.

  • UndrandeSökare
    gilda skrev 2018-04-14 11:35:57 följande:

    Jättebra initiativ!

    Serum i Aten: På det hela taget mycket bra erfarenheter. En del skillnader jämfört med Sverige förstås, där jag kanske föredrar Sveriges riktlinjer, men upplevde att där fanns ett genuint engagemang (jämfört med kliniker som mest verkar vilja tjäna pengar) och stor erfarenhet. Om man måste åka utanför Skandinavien är det ett mycket bra alternativ.

    Finns fler varningar? Några ev negativa erfarenheter av kliniker i Riga?


    Jag håller med att Serum är jättebra, jag har gjort deras Mensblodtest och har haft kontakt med Penny och Katie. Snabb och bra service. Enda nackdelen är att de ger inte immunsupport om man gör ÄD på annan klinik, som vissa andra immunkliniker gör.

    När vi skulle välja klinik var det många som var missnöjda med IvfRiga och många var nöjda med AvaClinic, så därför valde vi Ava.
  • UndrandeSökare

    Invimed är anmälda till Eggdonationsfriends och de AVRÅDER ALLA från att ha nåt att göra med Invimed eller resa till dem så länge som deras utredning pågår !

    För mer info kontakta Eggdonationfriends direkt !

Svar på tråden Rekommendationer och varningar gällande kliniker