Inlägg från: Anonym (idiotologi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (idiotologi)

    Min pappa talar förstör min brors och mitt anseende för slälkt och vänner

    Anonym (Q) skrev 2018-04-12 00:31:39 följande:

    Min pappa 70+, talar illa om mej och min bror för släkt och vänner på ett sätt som gör att han ser snäll och omtänksam ut och min bror och jag rent ut sagt ser mentalsjuka ut.

    Pappa tål inte minsta motsägelse, håller man inte med det han säger kan han spåra ur fullständigt, skrika som en galning, kalla en fula saker, och hota med att göra en arvslös. Inte nog med det, han är långsynt och förstör medvetet och beräknande ens relationer med andra på sikt.

    Pappa skänker bort arvet efter mamma som gick bort för ett par år sedan så att vi inte ska få någonting efter henne. Han var avundsjuk de gånger mamma gav sina barn uppmärksamhet istället för bara till honom. 

    Folk som känner pappa på ett ytligt sätt tycker som regel att han är mycket trevlig, vänlig och social. De vet inte att han kan vara en demon bakom stängda dörrar. De tar helhjärtat papaps parti om jag försöker berätta vad han gjort för dumheter, sedan får jag stå där och se dum ut istället som pratar "skit" om min egen pappa.

    Vad kan man göra förutom att bara hålla sig borta från pappa?


    Man kan aldrig förändra idioter, de föds som idioter och dör som idioter. Det enda man kan göra är att hålla sig borta från dem,och inte låta dem påverka ens liv.
Svar på tråden Min pappa talar förstör min brors och mitt anseende för slälkt och vänner