Inlägg från: Anonym (Inte bm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Inte bm)

    Hjälp från barnmorska eller sjuksköterska! Någon inom sjukvården

    Jag är inte bm men har också ett stort barn i magen :) hur pass större är din bebis ? Det är ju inte akut livsavgörande på en dag eller några . Så jag tror inte alls att du behöver oroa dig.

  • Anonym (Inte bm)
    Mom2be262 skrev 2018-04-18 09:50:10 följande:

    Åh tack för svaret ändå , kan va skönt att prata med någon! Vet inte än, hon vägde 3.5 för 4 veckor sen och som jag förstått det ska hon väga 3.5 idag...! Ingen aning hur mycket hon växt, därför jag vill göra ultraljud.. har inte fått mycket information från min barnmorska men de har rört till mycket där så min tillit till de är ganska låg och jag är orolig ändå! Vet att en dag hit eller dit inte spelar roll men de målar upp det som att bebisen är en 5-6 kg klump ! Vad väger din? När har du BF? :)


    Ja okej :) ja jag tycker allt varit rörigt ja med. Här har vi dessutom 2 sjukhus vi åker mellan för att vi har bara en bm mottagning och förlossningen ligger i en annan stad. Nu har jag lite andra komplikationer med så måste ta prover 1 gång i veckan, men det görs på förlossningen så det är dom som hållt extra koll på tillväxten sen det upptäcktes att bebisen var stor. Men jag har haft ungefär 3v mellan mina ultraljud. Jag gjorde ett ul i måndags och då beräknades bebisen väga 4300 var då i 38+0. Jag kommer sättas igång vilken dag som helst men det är tvär fullt på förlossningen så får ringa varje morgon och kolla hur det ser ut så det är ett lotto om man ska föda barn samma dag eller inte . På måndag 39+0 så är det däremot sagt att då får jag inte gå över mer så då är jag garanterad igångsättning. Vet inte om det bara har att göra med vikten eller om allt spelar in. Jag skulle tro att det är alla faktorer som spelar in. Det finns ju dom som lyckas få till några bjässar. Haha
  • Anonym (Inte bm)
    Mom2be262 skrev 2018-04-18 10:18:06 följande:

    Oj, ja verkligen ett lotteri! Speciellt april om jag förstått det rätt.. var på en förlossningskurs för ett par veckor sen och där sa de ?de finns många platser lediga, bara ringa och komma in? ja visst.. strider mot ALLT annat jag hört haha. Hur känner du inför förlossningen? Är det 1a barnet för dig? Jag vill mest ha den delen klar (kan inte sambon ta den? Haha) och kunna hålla och titta på min lilla bebis, får en flicka! Vet du vad du får?


    Ja ne usch sista 4v jag varit inne på förlossningen har blivit ca 2ggr vecka så har det varit överfullt så det är lagom irriterande annars hade jag redan blivit igångsatt i torsdags sen dess har det pågått varje dag , igår blev vi också lovade igångsättning men precis innan vi skulle få byta rum så kom det 2st akut förlossningar så vi fick åka hem. :@

    Det är barn nummer 3 för mig o nr1 för sambon men det är 7år sen ja födde senast och båda förlossningarna var hemska så det är rätt påfrestande och inte veta när det ska ske :)

    Ja vi ska med få en tjej :)
Svar på tråden Hjälp från barnmorska eller sjuksköterska! Någon inom sjukvården