• Flamma526

    vill inte kolla porr!?

    Anonym (Ledsen tjej :() skrev 2018-04-19 00:01:15 följande:

    Hej!

    Jag tänder till mer på porr än när jag har sex!? HJÄLP.

    Jag kollade porr första gången när jag var ca 14 och tyckte det var väldigt sexigt och onanerade till det. Har gjort det i från och till sen dess.

    Men nu är jag 24 år och vill absolut inte kolla porr längre av många anledningar.

    En anledning är att när jag väl ska onanera så vill jag alltid kolla på porr, detta har gjort att jag får svårt att njuta av bara onani eller till och med bara vanligt sex.

    Så jag tänkte om det finns någon som varit i samma situation eller som har tips på hur man kan avvänja sig porr?! hahah.. 

    Tycker det är lite tråkigt att onanera utan och det gör ju även att sex blir lite tråkigt tyvärr, även ifall det är en härlig kille. Tänder liksom inte till lika mycket som när jag kollar porr :( :( :( Hemskt.. 


    Varför sluta? Är väl inget fel? Är 35 och runkar till porr ibland, skönare för man fantiserar lite. Jag är gift och har barn. Sedan barnen kom så är det rätt torrt på sex planet. Känner mest att utan något sexuellt att titta på så hade det känts som att bara skala en gurka. Är väldigt sexuell av mig. Gillar du onanera så är det inte fel att göra det till porr tycker jag. Alla är vi olika och gillar olika saker och tänder på olika saker. Finns massa att testa som att onanera med någon med porr?
Svar på tråden vill inte kolla porr!?