Inlägg från: Anonym (Ledsen tjej :() |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ledsen tjej :()

    vill inte kolla porr!?

    Hej!


    Jag tänder till mer på porr än när jag har sex!? HJÄLP.

    Jag kollade porr första gången när jag var ca 14 och tyckte det var väldigt sexigt och onanerade till det. Har gjort det i från och till sen dess.

    Men nu är jag 24 år och vill absolut inte kolla porr längre av många anledningar.

    En anledning är att när jag väl ska onanera så vill jag alltid kolla på porr, detta har gjort att jag får svårt att njuta av bara onani eller till och med bara vanligt sex.

    Så jag tänkte om det finns någon som varit i samma situation eller som har tips på hur man kan avvänja sig porr?! hahah.. 

    Tycker det är lite tråkigt att onanera utan och det gör ju även att sex blir lite tråkigt tyvärr, även ifall det är en härlig kille. Tänder liksom inte till lika mycket som när jag kollar porr :( :( :( Hemskt.. 

  • Svar på tråden vill inte kolla porr!?
  • Anonym (Ledsen tjej :()

    Tack för alla svar!!

    Ska aldrig kolla porr igen! Det är min plan :) Så! Nu är det bestämt och ur världen.


    Jag har haft fantastiskt sex senaste månaderna med min kk, men kan liksom tappa det mitt i och inte känna att det är ALLS nice helt plötsligt. Jag kommer liksom inte lika långt som med porr, har även svårt att komma och det är så jävla tråkigt. Till porr kommer jag liksom hur lätt som helst, så jag vet att jag "har det" i mig. Så lösningen blir att aldrig kolla porr igen och onanera helt naturligt och få igång fantasin och lusten mer naturligt. 

    Jävla porr, den andra anledningen till att jag inte vill kolla är för att jag tycker det är en hemsk industri med droger, utnyttjande och svineri. Jag hade ALDRIG velat vara porrstjärna, känns som man sjunkit jävligt lågt för att hamna där och jag vill inte stötta en sån industri. 

    Tack! <3 

Svar på tråden vill inte kolla porr!?