Inlägg från: Anonym (Jas) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jas)

    vill inte kolla porr!?

    Anonym (porreländet) skrev 2018-04-19 13:53:53 följande:

    Detta är ett stort samhällsproblem som uppkommit i och med porren. Finns miljoner, speciellt killar som delar ditt problem om du googlar på det. Kan känna igen mig i det delvis. Det blir ett slags missbruk och att belöningssystemet blir felprogrammerat. Tror också det främst drabbar människor med intimitetsproblem och sociala svårigheter eftersom dessa oftare hänfaller till just porr.

    Porr och onani är en "quickfix" som kan ske helt kravlöst och utan en annan individs närvaro. Att ha sex kräver helt andra färdigheter och sinnesnärvaro och kan snarare vara hämmande. + att kroppar sällan ser ut i verkligheten som i porren eller går igång på samma sätt och knappast fungerar lika enkelt. Sex är komplicerat, känslobaserat och kräver både kemi, uppoffringar,  inkännande för att inte tala om kunskaper och teknik.

    Enda sättet att bota detta beteende är att sluta använda sig av porr och att försöka njuta av sex med en livslevande människa som man kan bygga upp ett förtroende med och börja ge sig hän. För mig är det absolut lättare att komma till porr, men sex med en annan människa är en helt annan omvälvande och vacker sak som tänder så många fler sinnen än bara den fysiska. Om man dessutom blir kär så blir sex magiskt med eller utan orgasm. Porr är bara ett tomt själlöst elände som kräver mer och extremare varianter för att ha effekt. Sorgligt värre!


    Suveränt!
Svar på tråden vill inte kolla porr!?