Inlägg från: SofieEjag |Visa alla inlägg
  • SofieEjag

    Hur lång tid?

    Hej!
    Jag är 20 år och har under de senaste två åren gått upp 50 kg pga depression och psykisk ohälsa / köldskörtelproblem. Mår nu bättre och vill tillbaka till de 50 kg jag vägde! (väger nu 100 kg) kan tillägga att jag är 1,58 m
    Har gjort research om vad som behövs för en hållbar viktminskning och vet att det inte går på några veckor som artiklar lyder. Först och främst ska jag gå på en diet med hälsosam mat (vilket jag i princip gjort hela livet) med fiber, proteiner och vatten till måltiderna osv.
    Ska också gå på gym och kanske signa upp med en PT eller viktminskningsprogram och successivt öka träning från två gånger i veckan till förhoppningsvis nästan alla dagar i veckan! Jag är så hoppfull! Men vill veta på ett ungefär hur många månader / år det kommer att ta att gå ner 50 kilo med den inställningen?

    Sofie

  • Svar på tråden Hur lång tid?
  • SofieEjag

    tack så jättemycket för de goda råden! Ska verkligen ta åt mig dem och börjar från och med idag. Kom precis hem från en härligt lång skogspromenad Skrattande ska nog ta och fundera över viktväktarna och som du säger, hålla mig till att unna mig lite på en lördag istället för veckan ut! Ikväll blir det och skaffa medlemskap på gymmet!

Svar på tråden Hur lång tid?