Inlägg från: Mantrasina |Visa alla inlägg
  • Mantrasina

    Ringa störningsjouren?

    Tro det eller ej, men man får faktiskt använda sin toalett flera gånger varje natt om man behöver det, och man får röra sig i sin lägenhet. 

    Det kan ju vara schysst att påpeka för dem att det låter en hel del när de går så att de kanske kan gå lite försiktigare innan du ringer störningsjouren. Och störningsjouren kommer högst troligt inte komma ut på en sån ringning - och gör de det så är risken stor att du själv får stå för notan för att det dels inte går att påvisa, dels inte kommer att räknas som en störning.

  • Mantrasina
    Anonym (Irriterad granne) skrev 2018-04-28 12:48:00 följande:

    Anledningen till att jag tycker barnen får låta då är för att de flesta är vakna eller ska gå upp då. Grannarna ovanför får väl kissa innan de går och lägger sig?


    Vilket naivt tänk.

    Det gör de säkert. Men det finns tusen (nåja, nästan) anledningar till att en inte klarar av att sova en hel natt utan att gå upp på toaletten. En väldigt vanlig är att en blir äldre och musklerna slappare. Eller urinvägsinfektion. 

    Barnen får väl leka tyst, mellan 22 och 7 brukar de flesta säga att det ska vara tyst i lägenhetshus. Däremot får man aldrig - oavsett klockslag - störa sina grannar medvetet. Däremot får man lov att leva i sin lägenhet - man får ha sex, man får leka, man får gå på toaletten, mna får duscha, man får komma hem efter jobbet halv åtta på morgonen.
Svar på tråden Ringa störningsjouren?