Inlägg från: Anonym (Skild och gift) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Skild och gift)

    Exets nya är extremt svartsjuk.

     


    Ja jag känner tyvärr igen allt fast det är min "nya" frus ex i mitt fall. Hennes ex har också träffat en "ny". Hennes ex har varit tillsammans med sin fru i nästan 6 år och dom har gemensamma barn men hon vägrar träffa/prata med oss.

    Skit svårt att sammarbeta med en sån. Sen ett år tillbaka går min fru och hennes ex på familjerådgiving. Han håller också med om att hans fru kunde skärpa sig men allt slutar där. Hon vägrar att sammarbeta. 

    Så vi får inte hämta min frus dotter (min bonus dotter) från deras hem. Så dotterns måste alltid hämtas och släppas av hos oss. Detta är endast för att vi inte är välkomna hos dom (p
    ga frun)




    Hans fru (dotterns bonus mamman) kommer aldrig på hennes födelsedagskalas för då riskerar hon att träffa oss eller ännu värre, att vi träffar deras barn (min bonus dotters halv syskon). 
     
    Så tyärr har jag inte så mycket råd att ge direkt men jag är glad att du har mest vårdnan.

    Mitt tips till dig är att få det på pappret så fort som möjligt att du har mest vårdnad. Du vet aldrig om hans nya fru får hjärnsläpp och vill ha 50% vårdnad. Särskilt om du en dag behöver barnbidrag från honom...

  • Anonym (Skild och gift)
    Anonym (Trött.) skrev 2018-05-01 21:25:33 följande:
    Mitt ex vill inte blanda in jurister och kallar mig för feg som påstår att jag heller går via tingsrätt än familjerätt och på frågan om vårdnaden så säger han att han aldrig kommer att ge mig enskilda vårdnaden för att jag bara kommer att förlora den, men om jag är så kass mamma att jag kommer att bli av med vårdnaden varför är barnen skrivna här? Varför är det jag som fått ta all VAB, alla möten och allt som rör barnen? Varför "dumpade" han sina barn hos mig i två månader för att han mådde dåligt? Jag hade då aldrig gjort det.
    Ditt ex kan kalla dig vad han vill och min frus ex kör med samma propaganda (att du har inget att vinna osv). Tro inte på hans påstående för 5 öre. Jag skulle tippa på att du har 99.99% chans att "vinna" om det skulle gå så långt.

    TS du är inte en "kass mamma". Ditt ex är helt enkelt den sista människan du ska lyssna på och att han äns kallar dig det är ju bara omoget.

    Och om han nu var så säker på att vinna varför säger han det då? Man spelar väl inte ut drumfkorten det första man gör? Nä han är livrädd för vad som kan hända om du går till tingsrätten. Jag misstänker också att han då skulle ha NOLL hjälp av sin nya flickvän.

    Lycka till!
Svar på tråden Exets nya är extremt svartsjuk.