Inlägg från: Anonym (S) |Visa alla inlägg
  • Anonym (S)

    Välj mellan ensamstående till 2 barn eller abort

    Anonym (Svårt) skrev 2018-05-09 08:49:46 följande:

    Jag har varit i en liknande situation för ett halvår sen. Blev gravid med en man som jag träffat i någon månad bara. Vi hade båda var sitt barn sen tidigare, och jag var mitt i en utdragen bodelning och fortfarande föräldraledig. Vi båda ville ha fler barn, och jag har alltid sagt att jag inte skulle kunna göra en abort. Men när jag tänkte på vad jag skulle utsätta mitt första barn för så tvekade jag inte. Gjorde medicinsk abort två dagar efter plusset. Ångrar mig inte, men ibland tänker jag på hur livet skulle sett ut. Det viktigaste för mig var att tänka på mitt barns bästa. Det är väl mitt enda råd till dig.


    Du menar att du skulle "utsätta" ditt första barn för ett syskon? Ja det är ju hemskt. Eller det bästa man kan få?
  • Anonym (S)
    Anonym (Carina25) skrev 2018-05-09 23:10:20 följande:

    Jag vet att räkna på ägglossning inte är 100% säkert dock har jag testat och stämmer alltid varje månad jag gjort det, ägglossning samma period mellan mensen och aldrig annars. men min point var att det va ända gången vi inte skyddat oss och det var för länge sen som jag skrev, det va i december eller januari och av det blev jag inte gravid.

    När jag jag skrivit att jag inte ska göra abort? Jag frågade om tips och råd och stöd från folk som vart i en liknande situation. Jag ber ingen att välja åt mig och jag vet vad som är bäst. Detta är de svåraste jag kommer göra och behöver inte sånahär onödiga kommentarer. Jag vet hur mitt liv ser ut och du behöver inte sitta och berätta för mig hur det ser ut/kommer se ut.

    Jag har redan utbildning inom media plus ett jobb att gå tillbaka till efter föräldraledogheten. Så tack jag klarar mig på den fronten.


    Tror folk skriver så för att du i din ts skriver att du absolut inte vill göra abort. Kan vara därför, kanske? Varför går du inte tillbaka till ditt jobb om du har ett och din ekonomi är så ansträngd?
Svar på tråden Välj mellan ensamstående till 2 barn eller abort