Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    Min son har massvis med japansk tecknad porr på sin dator!

    Jag vet att folk skriver att det inte är något att oroa sig över, men jag skulle ka ske inte säga så. Forskning visar att vår sexualitet kan formas (om) på ett väldigt signifikant sätt, såpass att det pågår debatter om hur man ska hantera porrindustrin då allt mer "extrem" porr blir allt mer mainstreamad. Porrkonsumtionen ökar dessutom enormt bland unga, även den mer "exterema" porren och ger tydliga negativa konsekvenser för deras sexualitet och uppfattning om sexualitet överlag. Därav är det ändå rätt bekymmersamt att det är någon så ung som 14 år kollar på detta. Ni vet jag förstås inte vad din, ts, definition av "sjuk" och extrem port, men utgår här från att det är åt det mer

    Jag skriver detta som en person som själv sysslar med väldigt hård bdsm, dominanslekar av olika teman, consensual non-consensual m.m. Jag är alltså inte emot mer extremt sex på princip, utan praktiserar det själv. Men på senare år har jag börjat bli mer försiktig med min porrkonsumtion då jag märker hur det kan ha vissa negativa aspekter på ens sexualitet som man oftast inte ens märker av förrän man fått lite distans. Och baserat på den forskning och de undersökningar jag tagit del av så är jag extremt skeptiskt till det folk skiver här uppe om att det inte är något att oroa sig för.

    Tyvärr har jag inte några konkreta råd om du bör göra, har inte barn änmu själv. Men kan tipsa om att spana in t.ex. Maria Ahlin på instagram eller googla. Hon föreläser om detta och jobbar för att få bort porr bland unga, just pga konsekvenserna det verkar medföra. Kan tänka mig att hon har någon gång publicerat eller länkat till hur man bör/kan agera med sina egna barn gällande detta.

Svar på tråden Min son har massvis med japansk tecknad porr på sin dator!