Inlägg från: Anonym (Tjej32) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjej32)

    Min son har massvis med japansk tecknad porr på sin dator!

    Jag brukar aldrig kommentera sådana här inlägg men here it goes:

    När jag var tonåring tyckte jag om tecknad porr, det var nervkittlande och spännande. På den tiden var det tidningar som min mamma hittade och som hon blev arg över, hon tog det alltså inte alls bra och skulden och skammen som jag kände höll i sig bra länge.

    Även fast det du beskriver inte faller mig i smaken så kan jag förstå att det faller din son i smaken och det behöver inte betyda annat än att han tycker att det är spännande, det absolut värsta som du kan göra är att skuldbelägga honom för det.

    Som du själv skriver så är det ju något som din man borde ta, extra jobbigt kan jag tänka mig blir att prata om det med sin morsa. Varför pratar du inte med din man om det? Så behöver du inte ta bördan själv samt att han kan ta upp det med sonen. Du kanske får andra infallsvinklar för just nu låter det som att du har världens ångest över detta och det är ju bara onödigt.

    Vem vet? Det kanske finns en jättelogisk förklaring också, såsom virus eller annat också... Det behöver inte vara så illa att din son är helt störd.

Svar på tråden Min son har massvis med japansk tecknad porr på sin dator!