• Jahajaa

    BIM vid Midsommar, följas åt?

    Fler med BIM nära midsommar som vill följas åt? Känner att månadstrådarna blir lite för stora så alla med BIM midsommarveckan +- någon dag är välkomna här så kan vi följas åt :)

    Kort om mig.. 29 år, sambon 33 år. Fjärde försöket med första barnet. Har troligtvis BIM den 20:e så jag hoppas på ett pluss till midsommar :)

  • Svar på tråden BIM vid Midsommar, följas åt?
  • Elih

    Jag testade tvärnegativt idag på äl+13 så jag får nog försöka igen nästa månad! Lycka till allihop!

  • emphiz

    Idag är det ÄL+5 för mig och jag har mensvärk (jobbig sådan som gör att man blir orkeslös och svag) , sådan som jag får dag 2 eller 3 under mensen. Någon mer som upplevt sådant? Kan det vara så att det är ett symtom på att ägget kanske fäster sig? :)

  • Zandylina

    Sitter här idag på ÄL+10 igår mådde jag jättelika hela dagen å molvärk som strama neråt ljumskarna. Idag e jag fortfarande illamående dock svagare molvärk idag för tillfället plus att mina bröstvårtor gör lite ont/ sticker. Tempen fortfarande hög steg tom lite till idag, tog ett RFSU vanligt test imorse för hade inget annat hemma å det var ju blankt såklart vet att lite tidigt testa egentligen men men får väl se vad som händer har köpt ett extra tidigt men det kom ej igår så hoppas idag så man kan ta det imorgon bitti.BIM e ju 18/6 så snart där heh

  • Jahajaa
    Thorax skrev 2018-06-13 22:30:53 följande:
    Min lutenfas är just nu 19 dagar, känns lite drygt att vänta så läge :D
    Förstår det! Jag tänker att du borde kunna testa positivt på BIM-5 isf.. Alltså ÄL+14 :) 
  • Jahajaa

    Nu börjar jag ge upp hoppet för denna månaden.. :( Är på cd27 nu och ingen ÄL. Har haft väldigt sen ÄL dom senaste månaderna.. Förstår inte vad som händer med min kropp. Innan vi började försöka var mensen regelbunden på 32 dagar och ÄL dag 17 varje! gång... Är det någon som varit med om liknande? Jag misstänkte att jag fick ett MF i feb (p.g.a. enorma smärtor bl.a. när mensen kom igång plus klumpar (ursäktar infon), men jag hade inte testat då ifall jag var gravid så vet inte säkert. Efter det har mensen kommit på dag 49 och 39... Någon som varit med om samma sak? 

  • Jahajaa
    babytjejen skrev 2018-06-15 08:48:51 följande:

    Mens idag så lämnar gruppen nu :( :(


    Nej vad tråkigt :( Lycka till nästa månad <3 Verkar inte bli något för mig heller denna månaden då ÄL inte dykt upp ännu :(
  • Thorax
    Jahajaa skrev 2018-06-15 10:29:18 följande:

    Förstår det! Jag tänker att du borde kunna testa positivt på BIM-5 isf.. Alltså ÄL+14 :) 


    Får hoppas det :) idag var det jätteblankt men inte så konstigt.
    Jahajaa skrev 2018-06-15 10:46:06 följande:

    Nej vad tråkigt :( Lycka till nästa månad <3 Verkar inte bli något för mig heller denna månaden då ÄL inte dykt upp ännu :(


    Nej men vad tråkigt, men du stannar väl kvar eller blir de för jobbigt? :(
  • Tummelisaa

    Har bim på tisdag. Testade idag äl+ 10 negativt. Vet att det är tidigt men känns ändå som det är kört när man inte får minsta tydan på streck.. så är väl inte något för mig denna månad heller :)

Svar på tråden BIM vid Midsommar, följas åt?