Inlägg från: Anonym (Orolig man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Orolig man)

    Sorgen över en skilsmässa med barn.

    Min fru har bestämt sig att hon vill skiljas. Jag är fortfarande i chock då jag har svårt att ta in det. Vi har haft det knackigt i flera år men i vintras blev hon plötsligt gladare och ville ha sex jämt. Jag trodde att vi var på rätt väg. Men nu har hon blivit kär i en man hon chattat med på Wordfeud och Kik och vill skiljas. Hon har på bara ett par dagar helt släppt mig känslomässigt, pratar inte med mig, tittar inte på mig. Hon bara chattar med den här nye.

    Problemet är att det är otroligt svårt att hitta en ny bostad åt henne. Men vi har i alla fall bestämt att hon ska sova i ett annat rum under tiden. Det är otroligt plågsamt för mig att ha henne nära men ändå oåtkomlig.

    Jag är precis i början av processen och hoppas verkligen att jag kan komma över det för så här går inte att ha det.

  • Anonym (Orolig man)

    Tack Sebben! Ja, jag känner att vi måste ha lite regler för hur vi ska bo tills hon hittar något eget. Jag kommer nog att få ta en stor roll i barnens bästa när hon väl flyttar. Då kommer hon säkert att vilja spendera mycket tid med den nye. Barnen är så stora så de väljer själva, det behöver vi inte styra upp. Terapi är uteslutet nu, det är kört. Men vi får väl se efter ett tag om det kan komma öppningar. Men jag kommer inte att sitta och vänta på att hon ska få rusa av sig. Mitt mål nu är att inte gräva ner mig.

Svar på tråden Sorgen över en skilsmässa med barn.