Inlägg från: Isavanna1 |Visa alla inlägg
  • Isavanna1

    BF Februari 2019

    Milian03 skrev 2018-05-29 13:24:18 följande:

    Idag blev det bekräftat med digitalt <3


    Grattis!!Ett exakt likadant test fick jag igår. Det syns ett svagt rosa streck och ingen mens, men jag vet inte om jag vågar tro på det...

    Hade en MA i januari så det är lite känsligt än.
  • Isavanna1
    Karlin86 skrev 2018-05-29 09:52:18 följande:

    Mina ögon går i kors av trötthet, haha. Och ändå gick jag o la mig tidigt.

    Har fått inbokat hälsosamtal, inskrivning och första ultraljudet nu.

    Men man vill ju bara skrika ut det till hela världen!

    Jag & sambon tog beslutet att berätta för våra föräldrar efter första besöket. Om något går fel känns det skönt att ha deras stöd längre fram.

    Har ni berättat för någon utomstående än?

     


    Min plan är att helst inte låta någon veta förrän efter kub. Så vet jag att allt är okej, varken vill eller orkar prata och/eller förklara för folk.
  • Isavanna1

    Jaha så om man ska tro det digitala testen så är jag gravid...

    Borde vara i ca v 5 eftersom mensen uteblev. Med tanke på att jag är 36 på väg mot 37 och hade MA i januari, vad tror ni chanserna är att få ett tidigt ul/vul?

    Om jag ringer bm kanske i slutet av nästa v så kanske jag får tid till läkare 2-3 veckor senare och då går det ju med all säkerhet att säga att det lever. Vad tror ni?

  • Isavanna1

    Rosa flytningar när man går och kissar och svagt plus på stickan...

    är det lönt att hoppas denna gången eller slutar det i missfall igen?

    Inte lönt att åka till gynakuten eller liknande det är ju så tidigt, men vad tror ni?

  • Isavanna1
    T90 skrev 2018-05-30 12:22:45 följande:

    Svagare än tidigare? Vilken vecka är du i? Har du ont? Hoppas inte på missfall :(


    Som vanlig mensvärk. Jag är i mitten på V5 ungefär så väldigt tidigt. Jag har inte testat igen men det jag tog från början var svagt.

    Tack, jag hoppas inte heller på missfall igen.
  • Isavanna1
    Emhy89 skrev 2018-05-30 12:48:02 följande:

    Kan det inte vara en bra idé att åka in så de får ra blodprov idag och igen om ett par dagar så de kan se att hormonerna stegrar som de ska?


    Jo kanske, men samtidigt kan dem ju inte göra något åt det. Tar dem ens såna blodprover? Det gjorde dem inte förra gången...

    Samtidigt vill jag inte ta upp tiden på akuten för någon som verkligen behöver det. Jag har alltid upplevt att personalen tycker man är besvärlig när man kommer för en sån här sak
  • Isavanna1
    MR8692 skrev 2018-05-30 13:33:55 följande:

    Precis som du redan nämner! De kommer antagligen inte göra så mycket mer än att be dig avvakta och se. Först efter ca v 7 kan de bli oroliga för ett ev X (ektopisk graviditet) om du samtidigt har kraftiga nedre buksmärtor. Du behöver säkert inte oroa dig, många har små blödningar under hela graviditeten utan att det betyder något! Men vi får inte heller glömma att missfall är vanligt i de tidiga veckorna, något som anses naturligt. Håller tummarna för oss alla :) /ssk på en gynavdelning


    Tack för ditt svar, jag vet ju det egentligen. Men vad jag är lite orolig för är att OM det blir missfall igen. Hur vet jag att allt kommer ut? Sist var det två cytotec behandlingar som krävdes.
  • Isavanna1

    Nej faktiskt inte. Inte än iallafall, men det dyker säkert upp, haha...

    Kan du inte dricka koffeinfritt kaffe? Visst det är inte samma sak men bättre iallafall tänker jag?

  • Isavanna1
    cassandrah skrev 2018-05-31 07:53:35 följande:

    Hej allihopa! Grattis till era plus! Jag testade svagt positivt i dag på bim -2. Känns jätte kul då jag hade MF för en månad sedan. Har en 2-åring så det är andra barnet.

    Om det blir en fb-grupp är jag gärna med, gillar inte riktigt familjeliv.


    Grattis! Jag är också mer en fb människa så jag följer också gärna med dit.

    Hade MA i januari men hoppas också på att det lyckas nu. Mitt fjärde barn i så fall. Familjens femte ????
  • Isavanna1
    Norrlänska skrev 2018-05-31 09:26:28 följande:

    Det har jag faktiskt aldrig provat, tack för tipset


    Kan fungera ????

    Jag drack det med andra barnet, så slapp man känna sig utanför.
  • Isavanna1

    Vad roligt för dig! Jag ringde faktiskt också bm idag, egentligen mest för att fråga om eller när jag ska anse att jag fått missfall. Hon gav mig tid till inskrivning den 18/6 eller om det är hälsosamtal jag vet inte...
    Jag känner mig otroligt skeptisk till att jag kommer behöva den. Kan liksom inte tro att detta skulle gå bra. Väldigt få saker i mitt liv går bra nämligen. Och jag har ju friska barn sen innan så jag borde ju vara nöjd.

  • Isavanna1
    Milian03 skrev 2018-05-31 23:28:30 följande:
    Neeej inte tänka så! Vi väntar barn, inte missfall! <3
    Ja jag vet.. men åh vad det är svårt att tänka så när jag har konstant mensvärk och rosa/röda flytningar. Alla andra symptom uteblir och jag har ju haft så tydliga med dem andra barnen, och pluset var super svagt på stickan den dagen mensen skulle kommit. Dag tre nu med såna flytningar så hoppet känns allt mindre.GråterHjärta
  • Isavanna1

    God morgon!
    Kommer säkert bli en bra dag ändå trots illamående. Jag ska stänga om hagen till fåren så vi kan släppa ut dem där. Passa på att njuta av solen och kanske få lite färg, haha.
    Alltså, förutom kraftig mensvärk och rosa flytningar mår jag precis som vanligt. Inga ömma eller svullna bröst, inget illamående, inga problem med lukter. Jag känner mig inte det minsta gravid så jag börjar tvivla på att jag är det. Tror ni jag kan tjata mig till ett tidigt vul? typ i v7?

  • Isavanna1
    cassandrah skrev 2018-06-02 11:11:56 följande:
    I vecka 5-6 med sonen mådde jag också precis som vanligt. Illamåendet, den kraftiga tröttheten och luktkänslighet kom först runt vecka 7. Du kan försöka då ett vul. Tryck på att du haft ett MF nyss. Vul brukar man göra först runt vecka 8.
    Ja det hade varit SÅ skönt att veta. Det som gör mig lite orolig är att med dem andra barnen har jag känt av det nästan direkt. Jag tror jag kollar upp möjligheterna.
  • Isavanna1
    cassandrah skrev 2018-06-02 11:11:56 följande:
    I vecka 5-6 med sonen mådde jag också precis som vanligt. Illamåendet, den kraftiga tröttheten och luktkänslighet kom först runt vecka 7. Du kan försöka då ett vul. Tryck på att du haft ett MF nyss. Vul brukar man göra först runt vecka
    Men det är ju ändå skönt att höra. Jag har känt av det nästan direkt med dem andra barnen men det kan ju vara olika. Jag testade på fredagen och då var det blankt. På måndagen var det jätte svagt, den dagen mensen skulle kommit. Det ihop med flytningar och mensvärk och inga symptom gör ju att det är lätt att tro att det är mf eller ma igen. Ringer på måndag och tjatar eller pratar med dem.
  • Isavanna1

    Förresten, en jätte mysig sak jag vill dela med mig av...
    När jag väntade yngsta dotter född 2012 gick jag med i en liknande grupp som denna. Efter att barnen var födda flyttade vi till fb, många av dem mammorna har jag fortfarande kontakt med både privat och i gruppen. Dem tjejerna är dem enda förrutom min man som vet om min ma och denna graviditeten. 

  • Isavanna1
    Stellitsa skrev 2018-06-02 19:12:44 följande:

    Hej allihopa!

    Och grattis till alla plus! ????

    Jag plussade 31/5, enligt app BF 7/2.

    Men jag ska tigga till mig ett tidigt vul i vecka 8 då våran förra graviditet (förra året i mars), aldrig tog fart. Hjärtat slog inte och det hade fäst lite väl långt ner (ägget). Så fick göra abort då min kropp inte heller stötte bort det självmant.

    Vi har försökt i 11 år och detta är vårat andra plus. Därför vågar vi inte heller vara överlyckliga ännu ???? vi får se på det tidiga vulet om det sitter där det ska och hjärtat slår, så kanske det släpper lite.


    Fy vad jobbigt, jag upplevde samma i januari, tidigt vul inget hjärta två veckors plåga sen ett nytt med samma resultat. Sjukhuset dagen efter och nytt vul. Fick tabletter med hem för jag vägrade vara där och ta dem. Nytt besök en vecka senare, det satt kvar så ny behandling hemma. Och äntligen blev jag av med det. Hoppas det går vägen denna gången för oss alla!
  • Isavanna1
    Emhy89 skrev 2018-06-04 14:17:39 följande:
    Vad härligt! Jag är likadan och ska testa digitalt igen och om hoppas på 3+ :)
    Jag vågar inte ta ett med veckoindikator, jag är hysteriskt rädd för att det inte visar vad det "ska". Jag sitter och funderar på vad jag ens ska prata med bm om innan ul. Förutom att jag håller en lämplig kost och äter vitaminer så vågar jag inte tro eller kalla mig gravid. Det sitter så djupt på något sätt att det kommer inte gå denna gången heller. Det kommer visa att det stannade av i v5-6 igen. Jag VET ju att det inte är så man ska tänka men jag kan verkligen inte hjälpa det. Jag har liksom redan börjat fundera på att beställa hem ägglossningsstickor så jag är redo till nästa gång. Är det någon sorts försvarsmekanism eller är det som jag undermedvetet vet att kroppen luras?
Svar på tråden BF Februari 2019