Inlägg från: miamariapetersson |Visa alla inlägg
  • miamariapetersson

    Svårt att gå ner i vikt - tips?

    Heej,

    Jag känner en del som gått ner i vikt med hjälp av Grapefrukt och Citron eteriska oljor, eftersom att Grapefrukt sägs aktivera enzymer i kroppen som snabbar på fettförbränning. Men man hade behövt äta en hel del grapefrukter för att det skulle göra någon skillnad, men grapefruktoljan är otroligt koncentrerad och därför också effektiv. 


    En eller två droppar i ett stort glas vatten varje morgon, och på eftermiddagen är hur jag använder Grapefruktolja. Men det är viktigt att det är kvalificerade oljor för att man ska kunna äta eller dricka dem (märket doTERRA är certifierat och har garanti på kvalité på sina oljor).


    Vet att doTERRA också har en del andra oljor och blandningar som många använder för just viktnedgång, för de som vill gå ner i vikt på så naturlig väg som möjligt. (de har en blandning som heter Slim & Sassy som boostar metabolismen).


     


    Bara att höra av dig om du har frågor kring eteriska oljor eller hur man lättast och billigast beställer dem.


     


     


     


     


    En länk angående Grapefruktolja:


    draxe.com/grapefruit-essential-oil/


    Hälsa på naturlig väg, www.mydoterra.com/miamariapetersson
  • miamariapetersson
    Piccazzo skrev 2018-05-24 13:08:29 följande:
    Okej..ska kolla upp det här med oljor, låter intressant!

    Fler tips??

    Innan du går på sånt här skitsnack och går och köper på dig massa j*vla värdelösa oljor som inte gör ett S*KIT för viktnedgång sök iallfall upp om det finns Vetenskapligt BEVIS för att det funkar.

    I detta fall troligtvis inte.

    Viktnedgång är otroligt enkelt : 

    Ät mindre ( Kaloriunderskott )  , rör på dig mer

     


    Intressant att du tycker att de är värdelösa, här kommer vetenskapligt bevis på att Grapefruktolja påverkar adipocyterna (fettcellerna):


    www.thieme-connect.com/DOI/DOI

    Skickar gärna fler om du vill läsa olika vetenskapliga artiklar på områden.


     


    Hälsa på naturlig väg, www.mydoterra.com/miamariapetersson
  • miamariapetersson
    Piccazzo skrev 2018-05-25 07:55:42 följande:
    Inte intresserad MEN du kan få en av mig istället : 

    www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3039556/

    Framför allt är ju detta av intresse The study was supported by grant 05-20 from the State of Florida, Department of Citrus.

    Fortfarande för viktminskning gäller kaloriunderskott med eller utan Grape , Citron , Tranbär , Älgsperma , Kaninsekret etc etc etc etc bla bla bla sälja skit. Som sagt finns ingen anledning att spendera pengar på diverse kurer och inge folk falska förhoppningar om att Detta är ett mirakelmedel när faktum kvarstår att 

    DU ÄR VAD DU ÄTER.
    Haha "inte intresserad".... ok.

    Kul att du hittade en artikel, den var intressant. Men jag vet inte hur den här artikeln motsäger något?

    Den visade ju att de gick ner i vikt och att HDL-kolesterolet (det goda kolesterolet) ökade för dem som åt Grapefrukt? Det är ju jättebra. Rätta mig gärna om jag missförstått artikeln.

    "Subjects experienced 7.1% weight loss overall, with significant decreases in percentage body, trunk, android and gynoid fat, as well as waist circumferences (-4.5 cm). However, differences were not statistically significant among groups. Nevertheless, the amount and direction of change in serum HDL-cholesterol levels in GF (+6.2%) and GFJ (+8.2%) preload groups was significantly greater than water preload group (-3.7%)."
  • miamariapetersson

    Förstår din frustration och jag tycker det är superbra att du är skeptisk, det ska man vara i dag med tanke på hur mycket skit vi äter och vad vi har i våra hushåll.

    Jag säljer ingenting, utan förespråkar bara att leva så naturligt som möjligt. Och tycker det är viktigt att diskutera, därför jag skriver här.

    Vill inte övertyga eller sälja något, utan lade bara fram Eteriska oljor som exempel på vad som kan boosta viktnedgång eftersom jag har många vänner som har lyckats med hjälp av de två oljorna.
    Trådstartaren var ju ute efter vad som kan hjälpa :)

  • miamariapetersson
    Anonym (Doterra = Pyramidforetag) skrev 2018-05-25 13:18:21 följande:

    Doterra ar ett pyramid foretag. Man ska ABSOLUT inte ata eteriska oljor! Du kan lasa mer pa traden antimlm pa Reddit.com

    Dar har de samlat mycket fakta om DoTerra och andra skitforetag som lurar folk pa pengar.

    OM du ar sugen pa att ha eteriska oljor i ditt hem overlag finns det BETYDLIGT billigare stallen att handla dem pa.


    doTERRA är noga med att oljorna är grundligt testade och garanterar därför kvalité.
    Deras oljor är Certified Pure Therapeutic Grade, vilket garanterar frånvaro av toxiner, föroreningar och mikroorganismer.
    Därav är vissa av deras oljor rekommenderade att dricka och äta.

    Det finns absolut billigare alternativ, men jag personligen tycker det är viktigare att oljorna har en garanterad kvalité för att de ska vara säkra att använda.

    Det finns massa företag som försöker lura en på pengar, och därför ska man göra research innan man köper eller involverar sig i något företag, det håller jag med om :)
Svar på tråden Svårt att gå ner i vikt - tips?