• LFF

    Vecka 7, 1 cm foster, inget hjärtslag

    Det kan ha varit precis för tidigt. Storleksmässigt låter det som ett normalstort embryo. Jag var på VUL v7+2 och mina killar var då 11mm långa. Min gyn ville inte ta emot mig tidigare än så just pga osäkerheten i att se något.

  • LFF
    Anonym (Hopplöst) skrev 2018-06-15 14:52:53 följande:

    DET SLOG ETT HJÄRTA IDAG. Tydligt! Jag, läkaren och överläkaren såg det. Vill bara meddela att mirakel finns. Fostret mäter bara lite större än för 11 dagar sedan, MEN stämmer nu mycket bättre i storlek. Jag tror de mätt fel, mätt med något mer, förra gången. Nu var formerna också mycket tydligare. Vi får se hur detta går, om hjärtat pickar på vid återbesök om ca två veckor, men just nu - DE HADE FEL!!!! Det är inte dött. Så tacksam just nu!!! Läkaren som sa att hon var hundra på att det var dött, hade fel. Så fel! Hon ville skicka med mig tabletter direkt, vad jag är glad att jag stod emot! Det finns en chans, trots alls.


    Grattis! Det är därför det är så fel att de är så tvärsäkra så tidigt i att ett foster dött. De ska erbjuda ett uppföljningsvul 1-2v senare för säkerhets skull. För är det så att fostret dött så har man ofta börjat blöda innan dess ändå!

    Så supergrattis!
  • LFF
    Anonym (oj) skrev 2018-06-15 16:16:44 följande:
    Låter tyvärr nedslående att det inte ökat i storlek på så lång tid, det ska ju växa med cirka en millimeter per dygn. Jag förstår inte ens hur det går ihop?
    Dålig utrustning, felmätning, slarv från läkaren som gjorde undersökningen.. Finns många orsaker till varför.
Svar på tråden Vecka 7, 1 cm foster, inget hjärtslag