Inlägg från: Anonym (Följer) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Följer)

    Hon är så rädd för sin pappa

    Stackare.

    Han kan förmodligen få soc med sig.

    För att den med snabbast tunga vinner...

    Visa att du finns där.

    Min mans ex är narcissist, det är oerhört plågsamt att se hur hon gaslightar sitt eget barn, ett förskolebarn, för att krypa under skinnet på barnets pappa. Hon får hen att säga de märkligaste saker.

  • Anonym (Följer)
    Anonym (Ts) skrev 2018-06-07 15:38:11 följande:

    Till er som tycker att jag borde kontakta soc; vad tror ni att Hon får ut av det?

    Mer bråk, konflikter och rädsla. Dessutom så kommer hon att ta på sig all skuld och må ännu sämre.

    Hon gick igenom en massa när hennes riktiga mamma gav upp henne. Det räcker nu!

    Jag har lagt undan pengar som jag vill ge henne till ett körkort eller bil så hon kan ta sig därifrån när hon behöver. Men jag får inget tillfälle att ge henne dom, och så länge hon är omyndig så kommer hennes pappa som inte jobbar, att ta dom.

    Även om soc blir i blandat så kommer han att manipulera varenda en av dom. Har ni aldrig träffat en psykopat så förstår jag att det är första tanken.

    Utåt sett är han en bra pappa och det kommer hans dotter oxå säga. Socialen kommer inte kunna göra nånting.

    Dom såren hon har inom sig kommer inte läkas för att han blir anmäld. Hon älskar sin pappa! Det är allt hon har nu!

    Jag har levt med honom många år. Jag har varit riktigt trasig, och först nu har jag börjat se ljust på tillvaron. Men d är inget vi behöver gå in på här. Men än en gång, har man aldrig träffat en narcissist eller psykopat så kan man omöjligt föreställa sig hur man mår efer så många år.

    Däremot är jag tacksam för er som svarat och kan relatera till inlägget. Söker fler råd o tankar.

    Ska jag låta henne vara o bara höra av mig som nu eller ska jag tvinga henne att träffa mig så jag får se henne o höra henne?

    Ska jag låta henne vara och vänta tills hon är 18?


    Låt henne inte vara. Låt henne förstå att du förstår, utan att tala negativt om aset. Låt henne förstå att du finns där även om hon känner lojalitetskonflikt. Påminn henne. Stå för det friska.

    Mitt förra inlägg var lite korthugget, men jag har rätt mkt erfarenhet av att bygga upp en relation med en nedbruten person och försöka lappa ihop ett förvirrat, om än yngre, barn som inte ens vågat ha på sig kläder som pappa köpt och mamma sett - hemma hos oss.
  • Anonym (Följer)
    Anonym (J) skrev 2018-06-09 03:12:36 följande:

    Stackars flicka som fått agera pappans flickväns livboj :( låt henne få frid för en gångs skull och sluta utnyttja henne. Flickan förtjänar frid och du har ju visat att du tynger ned henne.


    smulpaj01 skrev 2018-06-09 07:24:29 följande:

    Håller med!


    Bokstavastolka inte till det värsta scenariot utan försök förstå. Att ts har skrivit att de var varandras livboj har att göra med att de var i klorna på en man med narcissistisk eller kanske rentav en psykopatisk personlighetsstörning. Vad gör man om man blir misshandlad? Han vårdnaden drar man. Har man inte vårdnaden tröstar man varandra.

    Alienation/söndra och härska är otroligt grymt och den som inte varit utsatt kan inte föreställa sig. Det sista man gör är att lämna en anhörig i sticket.
Svar på tråden Hon är så rädd för sin pappa