• Anonym (Eh!)

    Ni gör mig så jävla äcklad!

    Anonym (en kille) skrev 2018-06-26 23:55:39 följande:
    Det är när man kollar upp sexsäljarna först och väljer med lite omsorg istället för att gå till närmaste hallick och pröjsar för ett nerknarkat, kidnappat barn.
    Eh, fast trots detta kan man ALDRIG veta om den som säljer gör det frivilligt eller gör det pga att hen säljer sig som del i ett självskadebeteende; för att hen har en historia av sexuella övergrepp bakom sig och nu säljer sex för att känna att hen har makten istället för de som förgriper sig, att hen är offer för trafficking osv.
  • Anonym (Eh!)
    klyban skrev 2018-06-27 00:37:44 följande:

    Det är som vilken tjänst i samhället som helst egentligen, oavsett om man anser det är moraliskt förkastat eller ej.


    Som massage eller att städa kanske? Så det är OK att sälja sig till sin far eller bror, för det är som vilken tjänst eller jobb som helst?

    Prostitution är att låna ut sin kropp som onaniredskap, inget annat!
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Xx) skrev 2018-06-27 05:10:55 följande:

    Hm, jag försvarar absolut inte någon form av prostitution mm.

    Men jag blev både överraskad och fundersam när en tjej jag kände för länge sedan visade sig vara .... hm, nymf och halv prostituerad och hävdade i min stora förfasa att hon älskade det - alltså älskade sex med främmande och halvfrämmane män. Både mot betalning och utan. Och hon hävdade att hon njöt och älskade det. Alltså sexet. Med främmande män.

    Hon gjorde det helt frivilligt, ingen som tvingade... och jag kunde inte förstå det. Jag funderade på om hon var sjuk eller skadad i huvudet - för i min värld var det helt uteslutet att man behövde sex och bekräftelse av främmande människor och att hon kunde dessutom verkligen njuta av det. Min bild av prostituerade var att de var offer- men hon var absolut inte någon offer.hon gjorde vad hon ville.


    Ja, dessa kvinnor finns, precis som det finns män som tänder på att man sparkar dem på pungen, men de är ytterst ovanliga och kan inte på långa vägar mätta den enorma efterfrågan på kroppar.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Ö) skrev 2018-06-27 10:00:19 följande:

    Håller iofs med en kille om att det nog (=saknar helt beröring med området) inte är svartvitt eftersom vi människor är komplexa. Etc.

    Men jag anser att de statistiska nackdelarna väger tyngst.

    Moraliskt ser jag iofs

    inget hinder i att vara promiskuös eller köpa sex av någon som verkligen vill och inte är utsatt. Men som helhet sett är det så mycket smärta och förnedring mm att all befattning med prostitution bör motverkas eftersom "kollektivet" drabbas av alla handlingar som legitimerar sexköp.


    Ja, teoretiskt är det helt OK att köpa sex av någon som verkligen vill (så länge man inte är otrogen då). Problemet är att det är så få som verkligen vill så att risken för att man istället onanerar med en som mår dåligt är extremt överhängande.

    För den man som inte fattar hur det är för en kvinna att ha sex med en man hon inte är tänd på kan han fundera på hur han skulle känna för att ha sex med en annan man.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (lika) skrev 2018-06-27 10:27:49 följande:

    Den dagen män som konsumerar porr eller köper sex är ok med att deras mamma, fru, syster, flickvän eller dotter arbetar som strippa, gör porrfilm eller är prostituerad, den dagen kommer även jag att var ok med det.

    "På tisdagar och torsdagar är det jag som hämtar på fritids och lagar middag, för då jobbar både Helene och farmor på golvet efter showen och är inte hemma förrän vid 23. Det är helt ok, ungarna och jag tycker att det är mysigt, vi lagar mat ihop och så hjälper jag dem med läxan. Helene tycker också att det funkar. Övertiden är inte mycket att hänga i julgranen, men dricksen hon får alltså ... en kväll fick hon 2000 extra bara för att en gubbe fick spruta henne i rumpan. Hon kan dra ihop 3-4 tusen i bara dricks på en bra kväll. Hon delar såklart det med morsan, tanten serverar mest nu för tiden och får inte göra så många extranummer längre, haha".

    Tänk när man får höra det vid fikabordet på jobb.


    Glöm inte, de måste också vara OK med att deras fru/flickvän/sambo jobbar som prostituerad. Det kan ju inte vara något problem för den som tycker att det är som vilket yrke som helst!
  • Anonym (Eh!)

    Förlåt, såg nu att du skrev fru och flickvän. Läste slarvigt!

  • Anonym (Eh!)
    Anonym (anonym) skrev 2018-06-27 11:11:53 följande:
    Nog borde sexköparna rekommendera sina fruar, flickvänner, mammor, systrar och bröder att börja sälja sex de sexköparna vet ju hur bra sexsäljare har det hög inkomst och trevligt att ha sex med okända dessutom kan ju den höga inkomsten sätta guldkant på familjens liv.
    Både maken och frun kan ju sälja. Tänk så mycket pengar de skulle kunna få ihop! Nu finns det inte så många kvinnliga köpare så mannen skulle få sälja sig till andra män, men frun lär vara lika lite kåt på sina kunder så det blir ju samma ändå.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (anonym) skrev 2018-06-27 11:18:36 följande:

    Varför säljer inte sexköparnas partners och familj sex de borde ju verkligen välja detta när de har insyn genom sin sexköpare hur mycket bättre detta är än att vara vanlig löneslav med bara 5 veckors semester. Borde vara ett lämpligt jobb för de med barn i förskoleåldern för då kan de vara hemma dagtid och slipper ha barnen länge på förskolan och med tanke på den stora summa sexsäljare får in räcker det med att jobba ett par nätter i veckan medan pappan passar barnen.


    Ja, och man får ju ha sex när man fyllt 15 så om barnen inte hittar något sommarjobb kan de låta folk onanera med deras kroppar mot betalning på sommarlovet i högstadiet och gymnasiet. Det är ju smartare än att vika som brevbärare eller städerska på sjukhuset...
  • Anonym (Eh!)
    HH2016 skrev 2018-06-27 11:29:44 följande:

    Likställer du köp av kropp med köp av stöldgods eller risken att leva med en mördare?! Hur gjorde du den kopplingen???

    Chansa? Så då skulle det kunna låta såhär;


    " Jag köpte sex av en tjej på en laglig bordell i Tyskland. Hon var hel och ren och stället likaså, det kändes bra........ senare - "Jaha, hoppsan, hon var kidnappad av en traffickingliga och misshandlades dagligen om hon inte tog emot minst 10 kunder om dagen? Hoppsan!" "Jaha, hon får bara 100 kronor av de 1500 jag betalade- resten tar hennes hallick EFTER att han straffknullat henne för att hon inte sög av honom frivilligt". Jaja- det var värt risken, eller???

    Och JO- det är KÖPARNAS fel eftersom köparna upprätthåller efterfrågan. Utan köpare- inga söndervåldtagna utsatta kvinnor och barn.,

    ANSER du verkligen, om du tänker efter riiiiktigt noga nu- att ditt köp av hennes kropp är VIKTIGARE och går förs det faktum att hon KANSKE är utsatt för brott? Hur jävla egoistiskt, naivt och omänskligt är inte det?


    Precis. De kvinnor som säljer sig för att de VERKLIGEN vill är så oerhört få och kan inte mätta den enorma efterfrågan så marknaden måste fyllas på med ovilliga kvinnor.

  • Anonym (Eh!)
    Anonym (anonym) skrev 2018-06-27 12:28:43 följande:
    Tror dock att det inte går att sälja sex före 18 års ålder eftersom den gränsen gäller för posering och stripp. Föräldrar borde rekommendera sina myndiga barn som bara får timjobb eller hamnar i diverse arbetsmarknadspolitiska program detta inte minst med tanke på att i dessa program får de bara några tusen i månaden. Ungdomar slipper ju bo hemma tills de är en bra bit över 20 år om deras föräldrar informerar dem om att de kan sälja sex dessutom lär de vara eftertraktade eftersom de är unga och inte slitna. Pappor som är sexköpare kan ju lätt hjälpa dem att få kontakt med etiska sexsäljare som kan hjälpa dem att komma igång
    Goodbye ungdomsarbetslöshet! Pappa hittar köpare bland sina kompisar och arbetskollegor. Arbetsförmedlingen borde väl förmedla dessa "riktiga" jobb också. Bättre än FAS 3 (eller vad som finns nu).
Svar på tråden Ni gör mig så jävla äcklad!